ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κλειστοί οι δρόμοι προς Τρόοδος - Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες σε κάποιες περιοχές

Κλειστοί οι δρόμοι προς Τρόοδος - Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες σε κάποιες περιοχές

Κλειστοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος, ενώ διάφοροι άλλοι δρόμοι στις ορεινές περιοχές της Λεμεσού και της Μόρφου, είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στους αυτοκινητοδρόμους και στο αστικό οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε ιδιαίτερο πρόβλημα το πρωί σήμερα Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου, ωστόσο οδικές εργασίες που διεξάγονται σε διάφορα σημεία ενδεχομένως να επηρεάζουν την κυκλοφορία. Ενημέρωση για τους δρόμους όπου διεξάγονται οδικές εργασίες.

Κλειστοί για όλα τα οχήματα, λόγω χιονόπτωσης και παγετού, είναι συγκεκριμένα οι δρόμοι, Πλατρών-Τροόδους, Καρβουνά-Τροόδους και Προδρόμου-Τροόδους.

Ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, λόγω παγετού που έχει σχηματιστεί στο οδόστρωμα, είναι οι δρόμοι:

Πεδουλά-Προδρόμου

Πεδουλά-Pine Wood – Κακοπετριάς

Κυπερούντας-Αγρού

Καρβουνά-Κυπερούντας

Κυπερούντας-Χανδριών

Χανδριών-Αγρού

Αγρού-Παπούτσας

Παπούτσας-Αγίου Θεοδώρου

Οι δρόμοι Πεδουλά-Κύκκου και Κακοπετριάς-Πεδουλά είναι ανοικτοί για όλα τα οχήματα, ωστόσο το οδόστρωμα είναι ιδιαίτερα ολισθηρά λόγω παγετού.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο των ορεινών περιοχών, ενώ καλούνται οι οδηγοί οχημάτων να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να δίνουν προτεραιότητα σε άλλους διερχόμενους οδηγούς όπου χρειαστεί.

Γενικότερα όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο, καλούνται να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν. Προτρέπεται το κοινό πριν τις διακινήσεις του, να ενημερώνεται για την κατάσταση στο οδικό δίκτυο, μέσω και των ανακοινώσεων της Αστυνομίας, όπως δημοσιεύονται στην ενημερωτική ιστοσελίδα www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία Οδικό Δίκτυο, στους λογαριασμούς της Αστυνομίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, καθώς και στην εφαρμογή – application – «Αστυνομία Κύπρου».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Σε ναυάγιο οδηγείται η συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και της Kition Ocean Holdings, η οποία ανέλαβε τα έργα στο λιμάνι και τη μαρίνα Λάρνακας, μετά την καθυστέρηση που παρατηρείται από πλευράς της εταιρείας για την κατάθεση της εγγυητικής επιστολής, όπως είχε δεσμευτεί ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο προεδρικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top