Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση επικίνδυνων κρατούμενων στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση επικίνδυνων κρατούμενων στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση κρατούμενων στην Πάφο το βράδυ της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου. 

Με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί που ήταν καθήκον το βράδυ της απόδρασης των δύο κρατούμενων, ενώ θα αρχίσει και η πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης. 

Οι τρεις αστυνομικοί φαίνεται να ήταν καθήκον στα κρατητήρια τη στιγμή που οι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, διαπιστώνοντας τελικά την απουσία τους το επόμενο πρωί. 

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι πρόκειται για τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΑΡΚΙΣΙΔΗ 28 ετών και ERNALI KOZMIOV 34 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE