Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση επικίνδυνων κρατούμενων στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση επικίνδυνων κρατούμενων στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση κρατούμενων στην Πάφο το βράδυ της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου. 

Με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί που ήταν καθήκον το βράδυ της απόδρασης των δύο κρατούμενων, ενώ θα αρχίσει και η πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης. 

Οι τρεις αστυνομικοί φαίνεται να ήταν καθήκον στα κρατητήρια τη στιγμή που οι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, διαπιστώνοντας τελικά την απουσία τους το επόμενο πρωί. 

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι πρόκειται για τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΑΡΚΙΣΙΔΗ 28 ετών και ERNALI KOZMIOV 34 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Το 2028 ξεκίνησε στον ΔΗΣΥ: Η Αννίτα, η υποψηφιότητα Αβέρωφ και το ανοιχτό κεφάλαιο Χριστοδουλίδη

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει στη διεκδίκηση της προεδρίας μέσω της κομματικής διαδικασίας, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές ισορροπίες και η συζήτηση για τον Νίκο Χριστοδουλίδη αποκαλύπτει ότι η πληγή του 2023 παραμένει ανοιχτή.

BEST OF TOTHEMAONLINE