Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση επικίνδυνων κρατούμενων στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση επικίνδυνων κρατούμενων στην Πάφο

Σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί για την απόδραση κρατούμενων στην Πάφο το βράδυ της Παρασκευής 4 Φεβρουαρίου. 

Με οδηγίες του Αρχηγού Αστυνομίας, Στέλιου Παπαθεοδώρου έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα οι τρεις αστυνομικοί που ήταν καθήκον το βράδυ της απόδρασης των δύο κρατούμενων, ενώ θα αρχίσει και η πειθαρχική διερεύνηση της υπόθεσης. 

Οι τρεις αστυνομικοί φαίνεται να ήταν καθήκον στα κρατητήρια τη στιγμή που οι δύο κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, διαπιστώνοντας τελικά την απουσία τους το επόμενο πρωί. 

Σε ανακοίνωση της η Αστυνομία αναφέρει ότι πρόκειται για τους ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΑΡΚΙΣΙΔΗ 28 ετών και ERNALI KOZMIOV 34 ετών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE