ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 32χρονος Γιώργος - Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 32χρονος Γιώργος - Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 9 χθες βράδυ στο δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Ακριτίδης, 32 ετών κάτοικος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Ακριτίδης οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω δρόμο, σε κάποιο σημείο όπου υπήρχε στροφή, ακολούθησε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να μην έφερε προστατευτική ζώνη, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

ΔΗΣΥ: Μονόδρομος η αφαίρεση Σύκα από το ψηφοδέλτιο – Τα επόμενα βήματα

Η ομόφωνη απόφαση της Ολομέλειας του Ανωτάτου Δικαστηρίου για άρση της βουλευτικής ασυλίας του βουλευτή του Δημοκρατικού Συναγερμού Νίκου Σύκα, για σκοπούς αστυνομικής ανάκρισης, σε σχέση με τις καταγγελίες της συντρόφου του για ξυλοδαρμό, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στην Αθήνα, φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα κρίσιμο κεφάλαιο για την ηγεσία του κόμματος, καθιστώντας πλέον μονόδρομο την αφαίρεσή του βουλευτή, από το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE