ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 32χρονος Γιώργος - Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 32χρονος Γιώργος - Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 9 χθες βράδυ στο δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Ακριτίδης, 32 ετών κάτοικος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Ακριτίδης οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω δρόμο, σε κάποιο σημείο όπου υπήρχε στροφή, ακολούθησε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να μην έφερε προστατευτική ζώνη, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα η ανέγερση του Νέου Νοσοκομείου Πόλεως Χρυσοχούς, σημαντικά όλα τα θέματα υγείας»

Ευρείας σύσκεψης για το Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την Προεδρία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE