ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 32χρονος Γιώργος - Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρός ο 32χρονος Γιώργος - Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια

Σε θανατηφόρα οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 9 χθες βράδυ στο δρόμο Πλατρών – Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο Γεώργιος Ακριτίδης, 32 ετών κάτοικος Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, ενώ ο Ακριτίδης οδηγούσε το αυτοκίνητο του στον πιο πάνω δρόμο, σε κάποιο σημείο όπου υπήρχε στροφή, ακολούθησε ευθεία πορεία με αποτέλεσμα να προσκρούσει βίαια σε δέντρο όπου και ακινητοποιήθηκε.

Ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να μην έφερε προστατευτική ζώνη, εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του και χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου ο επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε το θάνατο του.

Η Τροχαία Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE