Τύχη… βουνό για 27χρονο – Συνελήφθη για κάνναβη και φορούσε το κλεμμένο ρολόι αστυνομικού

Τύχη… βουνό για 27χρονο – Συνελήφθη για κάνναβη και φορούσε το κλεμμένο ρολόι αστυνομικού

Η τύχη φαίνεται να χαμογέλασε σε αστυνομικό, της ΥΚΑΝ, αφού αναγνώρισε το κλοπιμαίο ρολόι του σε συλληφθέντα για υπόθεση ναρκωτικών.
 

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όταν 27χρονος συνελήφθη για μικροποσότητα κάνναβης και μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ.
 
Αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία, αναγνώρισε το ρολόι που φορούσε ο ύποπτος, ως το ρολόι του που είχε κλαπεί κατά τη διάρρηξη της οικίας του, τον περασμένο Ιούνιο, από όπου κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 395 ευρώ.
 
Ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Προεδρικές 2028: Το μεγάλο παζλ άρχισε να στήνεται - Σε τροχιά σύγκρουσης το πολιτικό σκηνικό

Ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο ενόψει προεδρικών εκλογών και οι πρώτες κινήσεις, έχουν ήδη αρχίσει. Πρόσωπα και κόμματα μετρούν δυνάμεις, αφήνουν ανοιχτά ενδεχόμενα, αναζητούν συμμάχους και προετοιμάζονται για μια αναμέτρηση που, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι απλή υπόθεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE