Τύχη… βουνό για 27χρονο – Συνελήφθη για κάνναβη και φορούσε το κλεμμένο ρολόι αστυνομικού

Τύχη… βουνό για 27χρονο – Συνελήφθη για κάνναβη και φορούσε το κλεμμένο ρολόι αστυνομικού

Η τύχη φαίνεται να χαμογέλασε σε αστυνομικό, της ΥΚΑΝ, αφού αναγνώρισε το κλοπιμαίο ρολόι του σε συλληφθέντα για υπόθεση ναρκωτικών.
 

Το περιστατικό σημειώθηκε χθες στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού όταν 27χρονος συνελήφθη για μικροποσότητα κάνναβης και μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ.
 
Αστυνομικός που βρισκόταν σε υπηρεσία, αναγνώρισε το ρολόι που φορούσε ο ύποπτος, ως το ρολόι του που είχε κλαπεί κατά τη διάρρηξη της οικίας του, τον περασμένο Ιούνιο, από όπου κλάπηκε περιουσία συνολικής αξίας 395 ευρώ.
 
Ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Σε αχαρτογράφητα νερά το Κυπριακό - Κανένα αποτέλεσμα από την τριμερή συνάντηση

Χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η τριμερής συνάντηση για το Κυπριακό, επιβεβαιώνοντας ότι, παρά τη ρητορική περί «συνέχισης του διαλόγου», η διαδικασία παραμένει στάσιμη και εγκλωβισμένη σε μια παρατεταμένη προ-διαπραγματευτική φάση.

BEST OF TOTHEMAONLINE