Δεν γνωρίζει τον Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο - Οσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν γνωρίζει τον Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο  - Οσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν γνωριζει κάποιο με το όνομα Γιάννη Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, το οποίο ισχυριζόταν οτι φοίτησε ο πρώην Επίτροπος Εθελοντισμού.

Να σημειωθεί ότι διερευνάται υπόθεση πλαστογραφίας εις βάρος του κ.Γιαννάκη μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη της εξασφάλισης θέσης με "ψεύτικα" προσόντα.

Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώση και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα και αναφέροντας συγκεκριμένα: «Εμείς είχαμε αποταθεί στις αμερικανικές αρχές από την πρώτη στιγμή όταν είχαμε ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε στις διαδικασίες που προχωρούν άλλες χώρες, είχαν γίνει πολλές υπενθυμίσεις. Την περασμένη βδομάδα είχαμε μια προφορική ενημέρωση ότι είχαν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις και φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως να συντελείται το ποινικό αδίκημα που διερευνούμε. Αναμένεται να υπάρξει και επίσημη απάντηση από τις αμερικανικές αρχές πιστεύουμε τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Πώς η υπόθεση «Σάντη» ανατρέπει τους σχεδιασμούς των κομμάτων εν μέσω προεκλογικού για τις βουλευτικές - Αμηχανία και ισορροπίες σε τεντωμένο σχοινί

Η υπόθεση «Σάντη» ήρθε τη χειρότερη, ή ίσως την πιο αποκαλυπτική στιγμή, για το πολιτικό σύστημα της Κύπρου. Εν μέσω προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές, εκεί όπου τα κόμματα επιδιώκουν να επιβάλλουν τη δική τους ατζέντα, μια υπόθεση με βαριές καταγγελίες και έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ήρθε να ανατρέψει τους σχεδιασμούς και να φέρει στην επιφάνεια κάτι βαθύτερο: την αμηχανία.

BEST OF TOTHEMAONLINE