ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν γνωρίζει τον Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο - Οσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν γνωρίζει τον Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο  - Οσα αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν γνωριζει κάποιο με το όνομα Γιάννη Γιαννάκη το Αμερικάνικο Πανεπιστήμιο, το οποίο ισχυριζόταν οτι φοίτησε ο πρώην Επίτροπος Εθελοντισμού.

Να σημειωθεί ότι διερευνάται υπόθεση πλαστογραφίας εις βάρος του κ.Γιαννάκη μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη της εξασφάλισης θέσης με "ψεύτικα" προσόντα.

Κάτι που ήρθε να επιβεβαιώση και ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Αντρέου μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα και αναφέροντας συγκεκριμένα: «Εμείς είχαμε αποταθεί στις αμερικανικές αρχές από την πρώτη στιγμή όταν είχαμε ξεκινήσει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Εμείς δεν μπορούμε να επέμβουμε στις διαδικασίες που προχωρούν άλλες χώρες, είχαν γίνει πολλές υπενθυμίσεις. Την περασμένη βδομάδα είχαμε μια προφορική ενημέρωση ότι είχαν ολοκληρωθεί οι εξετάσεις και φαίνεται ότι εκ πρώτης όψεως να συντελείται το ποινικό αδίκημα που διερευνούμε. Αναμένεται να υπάρξει και επίσημη απάντηση από τις αμερικανικές αρχές πιστεύουμε τις επόμενες ημέρες».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top