ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Μέσα σε δωμάτιο στο υποστατικό εντοπίστηκε νεκρός ο 40χρονος - Οι πρώτες εκτιμήσεις για την τραγωδία στον Αστρομερίτη

Μέσα σε δωμάτιο στο υποστατικό εντοπίστηκε νεκρός ο 40χρονος - Οι πρώτες εκτιμήσεις για την τραγωδία στον Αστρομερίτη

Ένας 40χρονος, υπήκοος Ευρωπαϊκής χώρας, βρέθηκε νεκρός τα ξημερώματα της Δευτέρας στο υπνοδωμάτιο οικίας που διέμενε στον Αστρομερίτη μετά από πυρκαγιά στο κατάλυμα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ο σταθμός Λακατάμιας ανταποκρίθηκε με δύο οχήματα σε κλήση στις 5:42 πμ. Ανέφερε ότι όταν έφτασαν η πυρκαγιά είχε ήδη κατασβεστεί, και βρήκαν μια μικροεστία.

«Με την διερεύνηση που κάναμε διαπιστώσαμε ότι υπήρχε άτομο νεκρό εντός του δωματίου της οικίας, ενημερώσαμε την αστυνομία,» ανέφερε ο κ. Κεττής στο ΚΥΠΕ.

Είπε ότι υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές στον χώρο του καθιστικού και της κουζίνας που ήταν ενιαίος, και ότι αξιολογούν κάποια πράγματα επί της σκηνής. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπήρχε μια θερμάστρα αλογόνου που πιθανόν να ακτινοβολούσε πάνω σε κάτι εύφλεκτο, είπε ο κ. Κεττής, σημειώνοντας παράλληλα ότι η αστυνομία θα επεκταθεί και πέραν της σκηνής.

Ο κ. Κέττης τόνισε τη σημασία του να λαμβάνονται μέτρα προστασίας. «Πρέπει να είναι κλειστές οι πόρτες όταν είμαστε σε κατάκλιση ή όταν λείπουμε από τους χώρους μας», είπε. Επεσήμανε ότι τα άλλα δυο δωμάτια στο υποστατικό που ήταν κλειστή η πόρτα, επηρεάστηκαν πολύ λίγο από την πυρκαγιά και τον καπνό.

Υπενθυμίζουμε ότι τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 07 Φεβρουαρίου σε υποστατικό στην Επαρχία Λευκωσίας, καθώς έχασε τη ζωή του εργάτης μετά από πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν τις 06:00 το πρωί, λήφθηκε μήνυμα για φωτιά σε υποστατικό εταιρίας στην περιοχή του Αστρομερίτη, με τον ιδιοκτήτη να καταφθάνει στο σημείο πριν τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και να περιορίζει την πυρκαγιά.
Μέλη της Πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο και μετά την κατάσβεση της φωτιάς εντοπίστηκε και ανασύρθηκε νεκρός αλλοδαπός εργάτης, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Ο εργάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του, αναμένεται να εξακριβωθούν με την νεκροτομή στη σορό του που θα διενεργηθεί από την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top