Ζέτα Μακρυπούλια: Από νωρίς στην τηλεόραση - Δειτε φωτογραφία της σε ηλικία 15 ετών στην Ρούλα Κορομηλά

Ζέτα Μακρυπούλια: Από νωρίς στην τηλεόραση - Δειτε φωτογραφία της σε ηλικία 15 ετών στην Ρούλα Κορομηλά

Η Ζέτα Μακρυπούλια ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση όταν ήταν μαθήτρια Λυκείου.

Συγκεκριμένα, το 1993 στο τηλεοπτικό σόου «Ciao Ant1» η Ρούλα Κορομηλά έδωσε τη δυνατότητα στην έφηβη τότε Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση και συμμετείχε στην εκπομπή ως ένα από τα κορίτσια της. Στην συνέχεια την ακολούθησε στο Mega στο τηλεοπτικό σόου «Mπράβο», όταν έσπασε το συμβόλαιό της η Ρούλα Κορομηλά με τον ΑΝΤ1.

Μια φωτογραφία της 15χρονης Ζέτας Μακρυπούλια μοιράστηκε στο Instagram του ο συλλέκτης Δημήτρης Αιθωμιανάκης, που μοιράζεται συχνά ντοκουμέντα από το προσωπικό του αρχείο. Στη φωτογραφία βλέπουμε την μελαχρινή και μαθήτρια Λυκείου Ζέτα Μακρυπούλια να στέκεται δίπλα στον τραγουδιστή Άγγελο Διονυσίου.

Πηγή: bovary.gr

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Dim (@aithomianakis_photocallery)

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE