Κρήτη: Νέος σεισμός «ταρακούνησε» ξανά το Αρκαλοχώρι - 3,6 Ρίχτερ

Κρήτη: Νέος σεισμός «ταρακούνησε» ξανά το Αρκαλοχώρι - 3,6 Ρίχτερ

Σεισμική δόνηση 3,6 βαθμών της Κλίμακας Ριχτερ σημειώθηκε στην Κρήτη, στο Αρκαλοχώρι.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ο σεισμός είχε επίκεντρο πέντε χιλιομέτρων, νότια του Αρκαλοχωρίου και το εστιακό βάθος ήταν στα πέντε χιλιόμετρα.

Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση, επίσης στα 3,6 Ρίχτερ, 21 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο, με εστιακό βάθος οκτώ χιλιομέτρων.

Δείτε χάρτη

seismostora-kritiseismos-seismosarkaloxori

 seismostora-kritiseismos-seismosarkaloxori

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE