ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βίαζε τις μικρές αδελφές του 6 και 8 χρονών επί σειρά ετών - Αποτροπιασμός με σοβαρή υπόθεση στη Λεμεσό

Βίαζε τις μικρές αδελφές του 6 και 8 χρονών επί σειρά ετών - Αποτροπιασμός με σοβαρή υπόθεση στη Λεμεσό

Αποτροπιασμό προκαλεί στο παγκύπριο η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών από τον ίδιο τους τον αδελφό στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, τα όσα φρικιαστικά έζησαν τα δύο κορίτσια σημειώθηκαν πριν από περίπου 12 χρόνια όταν οι ίδιες ήταν σε ηλικίες 6 και 8 ετών. Όπως αναφέρεται στον "Φ" η υπόθεση βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης καθώς μετά από χρόνια δύο νεαρές αντλήσαν την δύναμη και αποκάλυψαν τον εφιάλτη που βίωναν.

Στην καταγγελία τους οι δύο νεαρές αναφέρουν ότι το 2010, ο τότε 15χρονος αδελφός τους τις κακοποιούσε σεξουαλικά, για 4 συνεχή έτη. Η μια μάλιστα είπε ότι στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων, ο αδελφός της τη βίαζε κατά χρονικά διαστήματα και σταμάτησε όταν αυτή έγινε 12 ετών. 

Η εκδίκαση της υπόθεσης έχει παραπεμφθεί σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου και ορίστηκε στα μέσα Μαρτίου 2022, με τον 27χρονο να καλείται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται πέραν των 25 κατηγοριών που αφορούν τα αδικήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού, απόπειρας διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, κοινή επίθεση, απειλή, βιασμός, αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Ο 27χρονος σήμερα ύποπτος, αφέθηκε ελεύθερος με όρους . Ανάμεσα σ’ αυτούς περιλαμβάνεται διάταγμα να μην πλησιάζει τις παραπονούμενες σε απόσταση 50 μέτρων και να μην εισέρχεται στην οικία τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top