Συντονισμένη επιχείρηση στη Χλώρακα με ελέγχους σε κατοικίες και οχήματα - Καταγέλθηκε ένα πρόσωπο

Συντονισμένη επιχείρηση στη Χλώρακα με ελέγχους σε κατοικίες και οχήματα - Καταγέλθηκε ένα πρόσωπο

Συνεχίστηκαν την Τρίτη οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για αστυνόμευση της Κοινότητας Χλώρακας.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διάφορες οικίες, συγκροτήματα διαμερισμάτων και τροχονομικοί έλεγχοι.

Ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να παραβιάζει το διάταγμα του Υπουργού Εσωτερικών ημερομηνίας 3/12/2021, που αφορά την απαγόρευση εγκατάστασης αιτητών διεθνούς προστασίας εντός της συγκεκριμένης κοινότητας. Εναντίον του διερευνάται ποινική υπόθεση για παραβίαση του σχετικού διατάγματος.

Επίσης, κατά την επιχείρηση ανακόπηκαν για έλεγχο οχήματα και αριθμός προσώπων. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE