Αυτός είναι ο 15χρονος που καταζητείται για την απόπειρα φόνου στο Πουρνάρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Αυτός είναι ο 15χρονος που καταζητείται για την απόπειρα φόνου στο Πουρνάρα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Αστυνομία καταζητεί τον FARAH HASSAN FARAH, 15 χρόνων από τη Σομαλία, σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκε στις 10 Φεβρουαρίου, 2022 στη Λευκωσία.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

THEMASPORTS: Πιο Δυναμικό. Πιο Αποκλειστικό. Πιο Μπροστά.

Σε μια εποχή όπου η ενημέρωση εξελίσσεται με ταχύτητα… πρωταθλητισμού, το Themasports πραγματοποιεί ένα εντυπωσιακό άλμα στο μέλλον. Παρουσιάζει τη νέα του εικόνα, τη νέα του φιλοσοφία, αλλά και έναν ανανεωμένο αέρα που στοχεύει να αλλάξει τα δεδομένα στο αθλητικό ρεπορτάζ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE