Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε - Τα πρώτα πλάνα και η αντίδραση των συμπαικτών της

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε - Τα πρώτα πλάνα και η αντίδραση των συμπαικτών της

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, καθώς στο συμβούλιο του νησιού είχαμε διπλή αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγη ώρα μετά, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Αθηνά Ευμορφιάδη αν θέλει να αποχωρήσει από το Survivor, έπειτα από αίτημα που υπέβαλε η ίδια. Ο λόγος ήταν πως η 32χρονη θέλει να βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί της, που της λείπει τρομερά. Τελικά η Αθηνά απάντησε θετικά κι έτσι αποχώρησε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από το Survivor.

Η ενίσχυση για την ομάδα των Διασήμων έρχεται και το Σάββατο (12/02) θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο να επιστρέφει στο Survivor μετά από έναν χρόνο.

Το τρέιλερ του επεισοδίου κυκλοφόρησε και στα πρώτα πλάνα βλέπουμε το μοντέλο να αιφνιδιάζει τους συμπαίκτες της όταν φτάνει στην παραλία.Οι Διάσημοι αν και δείχνουν να ξαφνιάζονται δε κρύβουν τη χαρά τους και την καλωσορίζουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

ΑΛΜΑ: Συναντήσεις με όλα τα κόμματα πλην ΔΗΣΥ για την Προεδρία της Βουλής- Σκέψεις για πρόσωπο κοινής αποδοχής

Η Εκτελεστική Γραμματεία του κινήματος ΑΛΜΑ, η οποία συνήλθε το απόγευμα της Τετάρτης, αποφάσισε να ζητήσει συνάντηση με όλα τα κόμματα πλην του ΔΗΣΥ, για το θέμα της Προεδρίας της Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE