Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε - Τα πρώτα πλάνα και η αντίδραση των συμπαικτών της

Survivor: Η Κάτια Ταραμπάνκο επέστρεψε - Τα πρώτα πλάνα και η αντίδραση των συμπαικτών της

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, καθώς στο συμβούλιο του νησιού είχαμε διπλή αποχώρηση.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως τις λιγότερες θετικές ψήφους συγκέντρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος αποχαιρέτησε το ριάλιτι επιβίωσης.

Λίγη ώρα μετά, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Αθηνά Ευμορφιάδη αν θέλει να αποχωρήσει από το Survivor, έπειτα από αίτημα που υπέβαλε η ίδια. Ο λόγος ήταν πως η 32χρονη θέλει να βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί της, που της λείπει τρομερά. Τελικά η Αθηνά απάντησε θετικά κι έτσι αποχώρησε μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα από το Survivor.

Η ενίσχυση για την ομάδα των Διασήμων έρχεται και το Σάββατο (12/02) θα δούμε την Κάτια Ταραμπάνκο να επιστρέφει στο Survivor μετά από έναν χρόνο.

Το τρέιλερ του επεισοδίου κυκλοφόρησε και στα πρώτα πλάνα βλέπουμε το μοντέλο να αιφνιδιάζει τους συμπαίκτες της όταν φτάνει στην παραλία.Οι Διάσημοι αν και δείχνουν να ξαφνιάζονται δε κρύβουν τη χαρά τους και την καλωσορίζουν.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE