Έσπασε στην ανάκριση: Παραδέχτηκε ότι είναι μέλος της Χεσμπολάχ ο 26χρονος Λιβάνιος με τους 5 τόνους αμμωνία στην κατοχή του

Έσπασε στην ανάκριση: Παραδέχτηκε ότι είναι μέλος της Χεσμπολάχ ο 26χρονος Λιβάνιος με τους 5 τόνους αμμωνία στην κατοχή του

Μέλος της στρατιωτικής πτέρυγας της Χεζμπολλάχ του Λιβάνου, φαίνεται να είναι ο 26χρονος Λιβάνιος που τελεί υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση της ανακάλυψης πέντε τόνων νιτρικής αμμωνίας, στο σπίτι που διέμενε στη Λάρνακα.

Αναστάτωση όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στο Ισραήλ προκάλεσε ο εντοπισμός 5 τόνων νιτρικής αμμωνίας που πιστεύεται ότι θα χρησιμοποιούνταν σε τρομοκρατικές επιθέσεις σε Εβραϊκές Συνοικίες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 26χρονος Λιβάνιος, που συνελήφθη και κρατείται μετά τον εντοπισμό της τεράστιας ποσότητας αμμωνίας στο σπίτι που ενοικίαζε στη Λάρνακα, έσπασε στις ανακρίσεις και παραδέχτηκε ότι είναι μέλος της Χεσμπολάχ, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είπε, πως δεν σχεδίαζαν οποιοδήποτε τρομοκρατικό χτύπημα στην Κύπρο.

Ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, αξιολογώντας υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, προσπαθούν να εντοπίσουν και τα άτομα με τα οποία ήρθε σε επαφή ο 26χρονος Λιβάνιος που τελεί υπό κράτηση.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται το κινητό του τηλέφωνο καθώς και έγγραφα με σημειώσεις που δεν αποκλείεται όταν αποκρυπτογραφηθούν να αποκαλύψουν τους στόχους των φερόμενων τρομοκρατών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ώρα μηδέν για την Κύπρο: Έρχεται στο νησί η Ρομπέρτα Μέτσολα – Τι σχεδιάζουν για την Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Επαφές στην Κύπρο, μεταξύ 1-2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιήσουν η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ρομπέρτα Μέτσολα και οι Πρόεδροι των πολιτικών ομάδων, ενόψει της επικείμενης Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου μεταξύ άλλων θα έχουν και συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE