ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Stop» Ανωτάτου στις ασφαλτικές μονάδες Γερίου-Τσερίου - Κέρδισε την έφεση η Νομική Υπηρεσία

«Stop» Ανωτάτου στις ασφαλτικές μονάδες Γερίου-Τσερίου - Κέρδισε την έφεση η Νομική Υπηρεσία

Την απαγόρευση της λειτουργίας των ασφαλτικών μονάδων στις βιομηχανικές περιοχές Γερίου και Τσερίου αποφάσισε το Ανώτατο Δικαστήριο, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση.


Όπως αναφέρεται, το Ανώτατο Δικαστήριο εξέδωσε σήμερα αποφάσεις σε δύο εφέσεις που καταχωρίστηκαν από τον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας, μετά από την άρνηση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας να εκδώσει προσωρινά διατάγματα αναστολής εργασιών στις ασφαλτικές μονάδες και εργοστάσια στις βιομηχανικές περιοχές Γερίου και Τσερίου.

Κάνοντας δεκτές τις δύο εφέσεις, το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε, σύμφωνα με την ανακοίνωση, τη λειτουργία των υπό αναφορά ασφαλτικών με ισχύ 21 ημέρες από την ημερομηνία επίδοσης των σχετικών διαταγμάτων και μέχρι το πέρας των αγωγών ή μέχρι άλλης διαταγής του Δικαστηρίου.
 
Σημειώνεται πως το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας είχε απορρίψει πρωτόδικα τα αιτούμενα προσωρινά διατάγματα αναστολής εργασιών των ασφαλτικών μονάδων στις εν λόγω βιομηχανικές περιοχές τον Μάρτιο 2021.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Σε εγρήγορση η Λευκωσία: Ενεργοποιήθηκαν κανάλια επικοινωνίας μετά τις απειλές του ηγέτη της Χεζμπολάχ στην Κύπρο

Κανάλια επικοινωνίας ενεργοποιήθηκαν μετά τις πρόσφατες αναφορές του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα, που αφορούσαν την Κύπρο και οι τοποθετήσεις έχουν πλέον καταστεί κατά πολύ ηπιότερες, όπως ανέφεραν στο ΡΙΚ αρμόδιες πηγές. Παράλληλα, συνέχιζαν οι ίδιες πηγές, δημοσιεύματα μέσων που βρίσκονται κοντά στη Χεζμπολάχ, υποβαθμίζουν πια το θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top