LIFESTYLE

Τεράστιο το Fan Club της! Για ποια διαγωνιζόμενη του «The Voice» έχει γίνει αφισοκόλληση στους δρόμους της Κύπρου;

Τεράστιο  το Fan Club της! Για ποια διαγωνιζόμενη του «The Voice» έχει γίνει αφισοκόλληση στους δρόμους της Κύπρου;

Η ερχόμενη Κυριακή είναι και η τελευταία για το The Voice 2 και είναι και η μέρα που θα μάθουμε ποια είναι η επόμενη μεγάλη φωνή της Ελλάδας. Θα είναι και αυτή τη φορά Κύπρια; Πολύ πιθανόν ή σε ποσοστό τουλάχιστον 50% αφού οι δυο συμπατριώτισσες μας Άννα και Κατερίνα φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί

Οι τέσσερις τραγουδιστές (αλλά και οι φαν τους) έχουν ριχθεί στη μάχη της διεκδίκησης του τίτλου και θα ήθελαν όσο τίποτα, να σηκώσουν την «κούπα» και να κάνουν περήφανους τους coaches τους αλλά και τον κόσμο που τους στηρίζει.

Όσον αφορά την Άννα Βιλανίδη, αυτό είναι πολύ πιθανόν να συμβεί, αφού όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου, στη Λευκωσία έχουν εμφανιστεί σε διάφορα σημεία της πόλης αφίσες σχετικά με τη συμμετοχή της:

«Ναι, αυτό ήταν μια ιδέα της οικογένειας και των φίλων μου. Ήξερα ότι ασχολούνται τόσο πολύ, αλλά δεν ήξερα ότι θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Τους ευχαριστώ πάντως. (…) Εννοείται ότι ψηφίζουν και με στηρίζουν με κάθε τρόπο. Η αλήθεια είναι ότι έξοδα για να φτάσω μέχρι εδώ που είμαι σήμερα, ήταν πολλά. Η ζωή στην Αθήνα, τα ταξίδια και ό,τι άλλο χρειάζομαι. Το κάνουν, όμως, γιατί έχουν όνειρα και πιστεύουν σε εμένα. Πιστεύουν ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα μετά το Voice, θα συνεχίσω να κυνηγώ το όνειρό μου ώστε να μπορέσω να πετύχω τους στόχους μου».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απειλητικά emails στάλθηκαν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες - Τι αναφέρει η Αστυνομία

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πάφο - Τον τσάκωσαν «φτιαγμένο» και με χιλιάδες ευρώ στην κατοχή του

Εντοπισμός ανθρώπινου ποδιού: Φαίνεται να ανήκει σε άνδρα και να ξεβράστηκε από τη θάλασσα - Επαναρχίζουν οι έρευνες

Ανάλυση Guardian: Η επόμενη δύσκολη μέρα για το Ιράν μετά τον θάνατο του Ραϊσί



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top