Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές Αρχές ο Γκιώνης

Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές Αρχές ο Γκιώνης

Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των πληροφοριών που παρέχονται μέσω της επιστολής του Ηλία Γκιώνη προς τις κυπριακές αστυνομικές αρχές, για ενδεχόμενη δράση κυκλωμάτων βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης σε Κύπρο που σχετίζεται με υπόθεση βιασμού στην Ελλάδα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας, Λοχίας Μαρίνα Χριστοδουλίδου, ερωτηθείσα σχετικά.  

 
Ανέφερε, τέλος, ότι ο φάκελος με το υλικό που απέστειλε στις κυπριακές αρχές ο Έλληνας ακτιβιστής στάλθηκε στη Νομική Υπηρεσία για μελέτη και οδηγίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κοιτάζουν το 2028: Η εσωτερική μάχη, οι συμμαχίες και η μεγάλη πολιτική αναμέτρηση που ήδη ξεκίνησε

Οι προεδρικές εκλογές του 2028 μπορεί να βρίσκονται ακόμη σε απόσταση, όμως πολιτικά, η κούρσα έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι με επίσημες εξαγγελίες υποψηφιοτήτων, αλλά με κινήσεις στρατηγικής, μετρήσεις, δημόσιες παρεμβάσεις, εσωκομματικές ζυμώσεις και κυρίως, με την προσπάθεια των δύο μεγάλων κομμάτων, να καθορίσουν από νωρίς τους όρους της επόμενης μεγάλης αναμέτρησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE