Απείλησε ηλικιωμένη για υπόθεση στο Δικαστήριο - Καταζητείται 57χρονος

Απείλησε ηλικιωμένη για υπόθεση στο Δικαστήριο - Καταζητείται 57χρονος

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 57χρονου.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χτες καταγγέλθηκε από 74χρονη από την Πάφο, ότι ένα γνωστό της πρόσωπο, ηλικίας 57 ετών, την απείλησε φραστικά σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής που εκδικάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η παραπονουμένη, στην υπόθεση ο 57χρονος είναι ύποπτος και η ίδια είναι μάρτυρας. Εναντίον του 57χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Κυπριακό: Στο επίκεντρο οι συγκλίσεις - Τι ετοιμάζουν τα Ηνωμένα Έθνη για τον Σεπτέμβριο

Νέα δεδομένα διαμορφώνονται στην πορεία του Κυπριακού, καθώς η προγραμματισμένη για τις 2 Σεπτεμβρίου συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα, λόγω της τραγωδίας που σημειώθηκε ανοικτά της Κερύνειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE