Απείλησε ηλικιωμένη για υπόθεση στο Δικαστήριο - Καταζητείται 57χρονος

Απείλησε ηλικιωμένη για υπόθεση στο Δικαστήριο - Καταζητείται 57χρονος

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 57χρονου.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χτες καταγγέλθηκε από 74χρονη από την Πάφο, ότι ένα γνωστό της πρόσωπο, ηλικίας 57 ετών, την απείλησε φραστικά σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής που εκδικάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η παραπονουμένη, στην υπόθεση ο 57χρονος είναι ύποπτος και η ίδια είναι μάρτυρας. Εναντίον του 57χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

«Βόμβες» από τη Νομική Υπηρεσία: Απειλές, μάρτυρες σε φυγή και… η επόμενη μάχη για τα «Χρυσά Διαβατήρια»

Την πρόθεσή της να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης της πλειοψηφίας του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας για την  υπόθεση που συνδέθηκε με το αποκαλούμενο σκάνδαλο των «χρυσών διαβατηρίων» και το ρεπορτάζ του Al Jazeera, ανακοίνωσε την Τετάρτη η Νομική Υπηρεσία, η οποία διά της Υπεύθυνης Εισαγγελέως Επικοινωνίας, Πωλίνας Ευθυβούλου, τονίζει ότι παρά τον απόλυτο σεβασμό προς τις δικαστικές αποφάσεις, διατηρεί το δικαίωμα διαφωνίας με το περιεχόμενό τους.