Απείλησε ηλικιωμένη για υπόθεση στο Δικαστήριο - Καταζητείται 57χρονος

Απείλησε ηλικιωμένη για υπόθεση στο Δικαστήριο - Καταζητείται 57χρονος

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 57χρονου.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χτες καταγγέλθηκε από 74χρονη από την Πάφο, ότι ένα γνωστό της πρόσωπο, ηλικίας 57 ετών, την απείλησε φραστικά σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής που εκδικάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η παραπονουμένη, στην υπόθεση ο 57χρονος είναι ύποπτος και η ίδια είναι μάρτυρας. Εναντίον του 57χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE