Απείλησε ηλικιωμένη για υπόθεση στο Δικαστήριο - Καταζητείται 57χρονος

Απείλησε ηλικιωμένη για υπόθεση στο Δικαστήριο - Καταζητείται 57χρονος

Υπόθεση παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία διερευνά το ΤΑΕ Πάφου εναντίον 57χρονου.


Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, χτες καταγγέλθηκε από 74χρονη από την Πάφο, ότι ένα γνωστό της πρόσωπο, ηλικίας 57 ετών, την απείλησε φραστικά σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση κλοπής που εκδικάζεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία η παραπονουμένη, στην υπόθεση ο 57χρονος είναι ύποπτος και η ίδια είναι μάρτυρας. Εναντίον του 57χρονου έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE