Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα είχε ο Παύλος Χάππιλος και για τον λόγο αυτό απουσίαζε σήμερα 11/2 από το πόστο του στην εκπομπή Breakfast at Star.

O σεφ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο περσινό Master Chef μίλησε ωστόσο, στον αέρα της εκπομπής και περιέγραψε την περιπέτειά του.

«Στεκόμουν πάνω σε πατίνια κι έπεσα, έχασα την ισορροπία μου. Κάνω από μικρός πατίνια, είμαι έμπειρος, μην κοιτάτε που είμαι ασταθής», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έσπασε το χέρι του και το έχει σε γύψο. Παρόλα αυτά, ο πόνος ευτυχώς έχει υποχωρήσει.



«Θα πάω την Τρίτη στον γιατρό να με ξαναδεί και να δούμε πώς επουλώνεται το κόκκαλο. Θα μου πει πόσο καιρό θα πάρει η ανάρρωση, λογικά σίγουρα έναν μήνα. Περίμενα ότι θα πονούσα πολύ περισσότερο, δεν πονάω τόσο. Όταν το έσπασα, ο πόνος ήταν φρικτός, τώρα είναι εντάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Με... ψαλιδισμένα φτερά πετάει για Φλόριντα ο Ζελένσκι: Ο Τραμπ του διαμήνυσε «δεν έχεις τίποτα, μέχρι να το εγκρίνω εγώ», ο Πούτιν χτύπησε με μανία το Κίεβο

Καθ’ οδόν για τις ΗΠΑ βρίσκεται ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, που θα συναντηθεί αύριο στο Μαρ-α-Λάγκο με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, κι ενώ το Κίεβο δέχθηκε ολονύχτιο σφυροκόπημα από 500 drone και 40 πυραύλους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακοπές στην ηλεκτροδότηση στο 1/3 της πόλης.

BEST OF TOTHEMAONLINE