Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα είχε ο Παύλος Χάππιλος και για τον λόγο αυτό απουσίαζε σήμερα 11/2 από το πόστο του στην εκπομπή Breakfast at Star.

O σεφ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο περσινό Master Chef μίλησε ωστόσο, στον αέρα της εκπομπής και περιέγραψε την περιπέτειά του.

«Στεκόμουν πάνω σε πατίνια κι έπεσα, έχασα την ισορροπία μου. Κάνω από μικρός πατίνια, είμαι έμπειρος, μην κοιτάτε που είμαι ασταθής», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έσπασε το χέρι του και το έχει σε γύψο. Παρόλα αυτά, ο πόνος ευτυχώς έχει υποχωρήσει.



«Θα πάω την Τρίτη στον γιατρό να με ξαναδεί και να δούμε πώς επουλώνεται το κόκκαλο. Θα μου πει πόσο καιρό θα πάρει η ανάρρωση, λογικά σίγουρα έναν μήνα. Περίμενα ότι θα πονούσα πολύ περισσότερο, δεν πονάω τόσο. Όταν το έσπασα, ο πόνος ήταν φρικτός, τώρα είναι εντάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Η Κύπρος στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής σκηνής: Η Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ως πρόβα τζενεράλε για την Κυπριακή Προεδρία του 2026

Σε μια χρονική συγκυρία που η Ευρωπαϊκή Ένωση δοκιμάζεται από γεωπολιτικές εντάσεις, ενεργειακή αβεβαιότητα και την πίεση του μεταναστευτικού, η Κύπρος καλείται να αναλάβει το 2026 τα ηνία της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ. H Διάσκεψη των Προέδρων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που πραγματοποιείται σήμερα και αύριο στη Λευκωσία, λειτουργεί ως μια εξαιρετικά κρίσιμη πολιτική πρόβα, πριν από την ανάληψη των ευθυνών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE