Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα είχε ο Παύλος Χάππιλος και για τον λόγο αυτό απουσίαζε σήμερα 11/2 από το πόστο του στην εκπομπή Breakfast at Star.

O σεφ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο περσινό Master Chef μίλησε ωστόσο, στον αέρα της εκπομπής και περιέγραψε την περιπέτειά του.

«Στεκόμουν πάνω σε πατίνια κι έπεσα, έχασα την ισορροπία μου. Κάνω από μικρός πατίνια, είμαι έμπειρος, μην κοιτάτε που είμαι ασταθής», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έσπασε το χέρι του και το έχει σε γύψο. Παρόλα αυτά, ο πόνος ευτυχώς έχει υποχωρήσει.



«Θα πάω την Τρίτη στον γιατρό να με ξαναδεί και να δούμε πώς επουλώνεται το κόκκαλο. Θα μου πει πόσο καιρό θα πάρει η ανάρρωση, λογικά σίγουρα έναν μήνα. Περίμενα ότι θα πονούσα πολύ περισσότερο, δεν πονάω τόσο. Όταν το έσπασα, ο πόνος ήταν φρικτός, τώρα είναι εντάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE