Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα είχε ο Παύλος Χάππιλος και για τον λόγο αυτό απουσίαζε σήμερα 11/2 από το πόστο του στην εκπομπή Breakfast at Star.

O σεφ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο περσινό Master Chef μίλησε ωστόσο, στον αέρα της εκπομπής και περιέγραψε την περιπέτειά του.

«Στεκόμουν πάνω σε πατίνια κι έπεσα, έχασα την ισορροπία μου. Κάνω από μικρός πατίνια, είμαι έμπειρος, μην κοιτάτε που είμαι ασταθής», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έσπασε το χέρι του και το έχει σε γύψο. Παρόλα αυτά, ο πόνος ευτυχώς έχει υποχωρήσει.



«Θα πάω την Τρίτη στον γιατρό να με ξαναδεί και να δούμε πώς επουλώνεται το κόκκαλο. Θα μου πει πόσο καιρό θα πάρει η ανάρρωση, λογικά σίγουρα έναν μήνα. Περίμενα ότι θα πονούσα πολύ περισσότερο, δεν πονάω τόσο. Όταν το έσπασα, ο πόνος ήταν φρικτός, τώρα είναι εντάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Ισχυρό μήνυμα ΠτΔ από την Αίγυπτο: «Σταθερότητα, ασφάλεια και συνδεσιμότητα οι πυλώνες της τριμερούς»

Η στρατηγικής σημασίας τριμερής συνεργασία Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου αποτελεί σταθερό άξονα ειρήνης, σταθερότητας και ευημερίας στην περιοχή, τόνισαν σήμερα οι Πρόεδροι Κύπρου και Αιγύπτου και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, οι οποίοι συμμετείχαν στην Τριμερή Σύνοδο Κορυφής, που πραγματοποιήθηκε στο Ελ Αλαμέιν, της Αιγύπτου.