Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα για πρώην Κύπριο παίκτη του Master Chef - «Ο πόνος στην αρχή ήταν φρικτός»

Ατύχημα είχε ο Παύλος Χάππιλος και για τον λόγο αυτό απουσίαζε σήμερα 11/2 από το πόστο του στην εκπομπή Breakfast at Star.

O σεφ που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο περσινό Master Chef μίλησε ωστόσο, στον αέρα της εκπομπής και περιέγραψε την περιπέτειά του.

«Στεκόμουν πάνω σε πατίνια κι έπεσα, έχασα την ισορροπία μου. Κάνω από μικρός πατίνια, είμαι έμπειρος, μην κοιτάτε που είμαι ασταθής», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως έσπασε το χέρι του και το έχει σε γύψο. Παρόλα αυτά, ο πόνος ευτυχώς έχει υποχωρήσει.



«Θα πάω την Τρίτη στον γιατρό να με ξαναδεί και να δούμε πώς επουλώνεται το κόκκαλο. Θα μου πει πόσο καιρό θα πάρει η ανάρρωση, λογικά σίγουρα έναν μήνα. Περίμενα ότι θα πονούσα πολύ περισσότερο, δεν πονάω τόσο. Όταν το έσπασα, ο πόνος ήταν φρικτός, τώρα είναι εντάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Λετυμπιώτης: Κέρδη για Κύπρο και ΕΕ από την Άτυπη Σύνοδο – Στο επίκεντρο ασφάλεια, ενέργεια και περιφερειακές συνεργασίες

Θετικό αποτύπωμα άφησε η Άτυπη Σύνοδος για την Κύπρο και την Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη Λευκωσία να αξιοποιεί για πρώτη φορά τη δυνατότητα διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής ατζέντας, προωθώντας κρίσιμα ζητήματα όπως η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και οι στρατηγικές συνεργασίες με χώρες της περιοχής.