Μπούκαραν σε οικία στη Λεμεσό - Άρπαξαν πάνω από 13,000 ευρώ

Μπούκαραν σε οικία στη Λεμεσό - Άρπαξαν πάνω από 13,000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η διάρρηξη διαπράχθηκε χθες μεταξύ των ωρών 18:00-1:00 τα ξημερώματα, όταν ο ιδιοκτήτης βρισκόταν ήδη μέσα στο σπίτι του.

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε ότι οι διαρρήκτες του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 13,500 χιλιάδων ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του.

Οι συνθήκες στις οποίες οι διαρρήκτες κατάφεραν να εισέλθουν της οικίας, όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE