Μπούκαραν σε οικία στη Λεμεσό - Άρπαξαν πάνω από 13,000 ευρώ

Μπούκαραν σε οικία στη Λεμεσό - Άρπαξαν πάνω από 13,000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η διάρρηξη διαπράχθηκε χθες μεταξύ των ωρών 18:00-1:00 τα ξημερώματα, όταν ο ιδιοκτήτης βρισκόταν ήδη μέσα στο σπίτι του.

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε ότι οι διαρρήκτες του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 13,500 χιλιάδων ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του.

Οι συνθήκες στις οποίες οι διαρρήκτες κατάφεραν να εισέλθουν της οικίας, όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE