Μπούκαραν σε οικία στη Λεμεσό - Άρπαξαν πάνω από 13,000 ευρώ

Μπούκαραν σε οικία στη Λεμεσό - Άρπαξαν πάνω από 13,000 ευρώ

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής, σημειώθηκε στη Λεμεσό.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, η διάρρηξη διαπράχθηκε χθες μεταξύ των ωρών 18:00-1:00 τα ξημερώματα, όταν ο ιδιοκτήτης βρισκόταν ήδη μέσα στο σπίτι του.

Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε ότι οι διαρρήκτες του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 13,500 χιλιάδων ευρώ από το χρηματοκιβώτιο του.

Οι συνθήκες στις οποίες οι διαρρήκτες κατάφεραν να εισέλθουν της οικίας, όπως και όλα τα υπόλοιπα στοιχεία διερευνώνται από την Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE