Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας «ρίχνει» τα δίχτυα του στην Κάτια Ταραμπάνκο και πιάνει «λαβράκι»

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας «ρίχνει» τα δίχτυα του στην Κάτια Ταραμπάνκο και πιάνει «λαβράκι»

Καθόλου απαρατήρητη δεν έχει περάσει η Κάτια Ταραμπάνκο για τον Σπύρο Μαρτίκα στο Survivor.

Ιδιαίτερα γοητευμένος είναι ο Σπύρος Μαρτίκας με την παρουσία της Κάτιας Ταραμπάνκο στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τη γνώμη του κι ο ίδιος απάντησε: «Τη θαύμαζα πέρυσι για την αγωνιστικότητά της και για την έντονη και πανέμορφη παρουσία της. Η κόκκινη ομάδα ομόρφυνε πάρα πολύ και νομίζω ότι επέστρεψε περισσότερο ανανεωμένη από πέρυσι και το ίδιο μάχιμη. Ομόρφυνε η κόκκινη ομάδα πάρα πολύ.» 

«El Profesor λένε για εσένα πολλά εκεί έξω κι επιβεβαιώνονται εδώ μέσα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα όμορφά σου λόγια, νιώθω κολακευμένη» είπε με χαμόγελο η Κάτια Ταραμπάνκο, που δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για τα υπέροχα λόγια που άκουσε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Σύσκεψη αρχηγών πριν από την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στο Κυπριακό

Με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει της επίσκεψης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας. Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο Πρόεδρος θα ενημερώσει τις πολιτικές δυνάμεις για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες.