ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το γκάλοπ του έρωτα – Πώς θα περάσουν οι Κύπριοι άνδρες τον Άγιο Βαλεντίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Το γκάλοπ του έρωτα – Πώς θα περάσουν οι Κύπριοι άνδρες τον Άγιο Βαλεντίνο – ΒΙΝΤΕΟ

Για την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου και για το πώς θα την περάσουν σήμερα οι Κύπριοι, έκανε ένα γκάλοπ η δημοσιογράφος της εκπομπής «Αlpha Καλημέρα» Μαρία Ανδρονίκου. 

Ένας περαστικός ο κ. Μιχάλης για το  πως θα περάσει την μέρα του Αγίου Βαλεντίνου απάντησε: «Εμείς θα κάνουμε μια κράτηση σε ένα ωραίο εστιατόριο, θα έχουμε μια έκπληξη για τη σύζυγο και θα είναι μαζί μας ακόμα ένα ζευγάρι. Είμαστε με τη σύζυγο  55 χρόνια». Όταν ερωτήθηκε για το πιο είναι το μυστικό της μακροχρόνιας σύζευξης, απάντησε: «το να κάνουν παραχωρήσεις και οι 2 πλευρές. Προσπαθώ να μην έρχομαι σε τριβή με τη σύζυγο  μου». Πρόσθεσε, «πιο παλιά έτρεχα και στα χρυσοχοεία να βρω δώρα κλπ»

Ένας άλλος κύπριος, ο Ανδρέας μικρότερος σε ηλικία, απάντησε, «Θα γιορτάσουμε του Αγ. Βαλεντίνου σπίτι. Δεν πήρα δώρο. Θα πάρω μετά, μόλις σχολάσω».

Ο επόμενος περαστικός, με το όνομα Νικήτας, όταν ερωτήθηκε τι θα κάνει σήμερα και πως θα γιορτάσει απάντησε: «Τι μέρα είναι σήμερα;» και όταν του είπαν, απάντησε  «και αύριο είναι 15 του Φλεβάρη. Εμείς γιορτάζουμε κάθε μέρα, δεν περιμένουμε τις 14». Δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερο στο σημερινό πρόγραμμα, συμπλήρωσε.

Όταν ήρθε η σειρά του Πανίκκου, απάντησε πως «Οπωσδήποτε, πάντα γιορτάζουμε. Όσο ήμασταν πιο μικροί γιορτάζαμε λίγο πιο ρομαντικά. Σήμερα θα κάνουμε τραπέζι με τους φίλους μας. Δεν μπορούμε να πάρουμε το λόγο μας πίσω. Πάλι θα γιορτάσουμε τον Βαλεντίνο με τα κρασιά μας».

Για το πώς γιόρταζε παλιά, απάντησε «Μπορούσα παλιά να την πάρω χωρίς να το ξέρει σε κέντρο ή ξενοδοχείο. Το πιο ιδιαίτερο δώρο που της έκανα ήταν ένα διαμάντι και πετούσε από  τη χαρά της».

Καταληκτικά, ο τελευταίος περαστικός ο κ. Νίκος απάντησε πως Θα γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο με το κορίτσι του, με τις γάτες του και πως θα πάρει αργότερα κάτι για δώρο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top