Είχαν πεθάνει και στην Κύπρο τρία παιδιά από μία οικογένεια – Όσα αποκάλυψε παιδοκαρδιολόγος

Είχαν πεθάνει και στην Κύπρο τρία παιδιά από μία οικογένεια – Όσα αποκάλυψε παιδοκαρδιολόγος

Εξ’ αφορμής της τραγικής ιστορίας της οικογένειας στην Πάτρα που έχασε και τα τρία της παιδιά ο παιδοκαρδιολόγος Δρ. Αργύρης Κυθρεώτης, μίλησε στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο αποκαλύπτοντας ότι παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα ανέφερε ότι παρόμοιο συμβάν έχουμε και στην Κύπρο λέγοντας: «Έχουμε και στην Κύπρο οικογένεια που έχασε 3 παιδιά. Είχαν κάποια κληρονομική πάθηση και αυτό εκδηλωνόταν σε κάποια ηλικία».

Όπως τόνισε ο Δρ. Κυθρεώτης υπάρχουν διάφορες παθήσεις που διαγιγνώσκονται μόνο στο καρδιογράφημα και όταν το παιδί πεθάνει δεν μπορούν να εντοπιστούν. Μάλιστα σημείωσε ότι όταν προκύψει περιστατικό αιφνίδιου θανάτου από καρδιοπάθεια, τότε όλα τα μέλη της οικογένειας θα πρέπει να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Γενικά ανέφερε ότι ανάλογα με την ηλικία του ανθρώπου υπάρχουν και διαφορετικά αίτια, ενώ κάτω των 35 ετών είναι συνήθως κληρονομικές παθήσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE