Επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες

Επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), αναφέρει ότι έχει περιέλθει εις γνώση της ότι κυκλοφορούν επιτήδειοι, οι οποίοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες στο όνομά της.

Σε ανακοίνωση της η ΟΣΑΚ ζητά να επιβεβαιώνεται πάντοτε η ταυτότητα του εν λόγω ατόμου καλώντας στο 22386001. Επιπρόσθετα θα ήταν καλό να ζητείται και η ταυτότητά του, λέει.

Ξεκαθαρίζεται ότι κανείς άλλος πλην του Προέδρου, Μάριου Κουλούμα και της Διοικητικής Λειτουργού, Ελένης Ζυμπουλάκη δεν είναι εξουσιοδοτημένος να αγοράζει προϊόντα εκ μέρους της ΟΣΑΚ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE