Επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες

Επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), αναφέρει ότι έχει περιέλθει εις γνώση της ότι κυκλοφορούν επιτήδειοι, οι οποίοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες στο όνομά της.

Σε ανακοίνωση της η ΟΣΑΚ ζητά να επιβεβαιώνεται πάντοτε η ταυτότητα του εν λόγω ατόμου καλώντας στο 22386001. Επιπρόσθετα θα ήταν καλό να ζητείται και η ταυτότητά του, λέει.

Ξεκαθαρίζεται ότι κανείς άλλος πλην του Προέδρου, Μάριου Κουλούμα και της Διοικητικής Λειτουργού, Ελένης Ζυμπουλάκη δεν είναι εξουσιοδοτημένος να αγοράζει προϊόντα εκ μέρους της ΟΣΑΚ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

LIVE: Συνεχίζεται η εκλογική διαδικασία – Στο 32,3% η προσέλευση

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE