Επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες

Επιτήδειοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), αναφέρει ότι έχει περιέλθει εις γνώση της ότι κυκλοφορούν επιτήδειοι, οι οποίοι προφασιζόμενοι ότι εργάζονται στην ΟΣΑΚ εξασφαλίζουν προϊόντα ή και υπηρεσίες στο όνομά της.

Σε ανακοίνωση της η ΟΣΑΚ ζητά να επιβεβαιώνεται πάντοτε η ταυτότητα του εν λόγω ατόμου καλώντας στο 22386001. Επιπρόσθετα θα ήταν καλό να ζητείται και η ταυτότητά του, λέει.

Ξεκαθαρίζεται ότι κανείς άλλος πλην του Προέδρου, Μάριου Κουλούμα και της Διοικητικής Λειτουργού, Ελένης Ζυμπουλάκη δεν είναι εξουσιοδοτημένος να αγοράζει προϊόντα εκ μέρους της ΟΣΑΚ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE