LIKE ONLINE

Το κόλπο με το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου που δείχνει αν σας απατάει -ΒΙΝΤΕΟ

Το κόλπο με το καθρεφτάκι του αυτοκινήτου που δείχνει αν σας απατάει -ΒΙΝΤΕΟ

Ένα έξυπνο κόλπο που μπορεί να δείξει αν ο σύντροφός σας μπορεί να σας απατάει αποκάλυψε μια γυναίκα. Η χρήστης @aurielouisse του TikTok ανέβασε ένα βίντεο, το οποίο έχει γίνει ήδη viral και έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης στα social media.

Η γυναίκα που βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο, ανοίγει το καθρεφτάκι από το εσωτερικό σκίαστρο της πλευράς του συνοδηγού και το αφήνει μέχρι τη μέση. Στη συνέχεια κατεβάζει το πορτάκι από το αλεξήλιο-σκίαστρο, αφήνοντας τον καθρέφτη μέχρι τη μέση.

 Έτσι αν την επόμενη φορά μπει στο αυτοκίνητο και βρει σε διαφορετική θέση τον καθρέφτη, σημαίνει ότι κάποιο άλλο άτομο κάθισε και τον έκλεισε. Συνήθως οι γυναίκες είναι αυτές που χρησιμοποιούν τον καθρέφτη για να βλέπουν το πρόσωπό τους.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 3,2 εκατομμύρια προβολές, με 750.000 likes και περισσότερα από 1.000 σχόλια στο TikTok.

Κάποιος χρήστης πάντως, τόνισε: «Τα αγόρια χρησιμοποιούν επίσης το καθρεφτάκι. Η μαμά ή η αδελφή ή κάποιος άλλος από την οικογένεια θα μπορούσαν να τον χρησιμοποιήσουν. Μπορεί να τον χρησιμοποίησε ο ίδιος. Εάν δεν τον εμπιστεύεσαι, χώρισε τον».
 

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top