Καταγράφηκαν 343 κρούσματα στα κατεχόμενα

Καταγράφηκαν 343 κρούσματα στα κατεχόμενα

Στα κατεχόμενα καταγράφηκαν 343 νέα περιστατικά κορωνοϊού την Δευτέρα από 25.038 τεστ ενώ 467 άτομα πήραν εξιτήριο ή αποδεσμεύθηκαν από την καραντίνα.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι από τα νέα περιστατικά τα 156 εντοπίστηκαν στην Κερύνεια, τα 73 στην Κερύνεια, τα 72 στην Αμμόχωστο, τα 26 στην Μόρφου, τα  8  στο τρίκωμο και άλλα 8 στην περιοχή της Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 5.619.630 τεστ και εντοπίστηκαν 62.052 κρούσματα. Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση βρίσκονται 4120 άτομα, τα 70 στο νοσοκομείο πανδημίας, τα 6 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων παραμένει 184.
 
Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 1317 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης από Βουδαπέστη: 8 προτάσεις για μια ισχυρή Ευρώπη και στο βάθος… Γάζα και Κυπριακό

Ως ένα από τα σημαντικότερα άτυπα Συμβούλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτήρισε τη σημερινή άτυπη Σύνοδο της ΕΕ στο Άλντεν Μπίσεν, στο Βέλγιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δηλώνοντας ότι προσέρχεται με οκτώ συγκεκριμένες προτάσεις της Κυπριακής Δημοκρατίας για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ΕΕ και με στόχο τη λήψη αποφάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE