Καταγράφηκαν 343 κρούσματα στα κατεχόμενα

Καταγράφηκαν 343 κρούσματα στα κατεχόμενα

Στα κατεχόμενα καταγράφηκαν 343 νέα περιστατικά κορωνοϊού την Δευτέρα από 25.038 τεστ ενώ 467 άτομα πήραν εξιτήριο ή αποδεσμεύθηκαν από την καραντίνα.

 
Όπως μεταδίδεται στα κατεχόμενα, ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» αναφέρει ότι από τα νέα περιστατικά τα 156 εντοπίστηκαν στην Κερύνεια, τα 73 στην Κερύνεια, τα 72 στην Αμμόχωστο, τα 26 στην Μόρφου, τα  8  στο τρίκωμο και άλλα 8 στην περιοχή της Λεύκας.

Μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 5.619.630 τεστ και εντοπίστηκαν 62.052 κρούσματα. Υπό θεραπεία ή παρακολούθηση βρίσκονται 4120 άτομα, τα 70 στο νοσοκομείο πανδημίας, τα 6 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων παραμένει 184.
 
Σήμερα στα κατεχόμενα έγιναν 1317 εμβολιασμοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE