Κατάφεραν να κλέψουν ολόκληρο χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα στη Γερμασόγεια - Καλά ενημερωμένοι οι νυχτοβάτες

Κατάφεραν να κλέψουν ολόκληρο χρηματοκιβώτιο από διαμέρισμα στη Γερμασόγεια - Καλά ενημερωμένοι οι νυχτοβάτες

Υπόθεση διάρρηξης και κλοπής εξετάζει το Τμήμα Κταπολέμησης Εγκλημάτων στη Λεμεσό. 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 14 Φεβρουαρίου άγνωστοι παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την εξώπορτα διαμερίσματος που βρίσκεται στον 3ο όροφο πολυκατοικίας. 

Οι δράστες κατάφεραν να σηκώσουν από το διαμέρισμα ολόκληρο χρηματοκιβώτιο, στο οποίο υπήρχαν 35 χιλιάδες ευρώ και άλλα αντικείμενα μεγάλης αξίας. 

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου συνέλεξαν τεκμήρια για περαιτέρω εξετάσεις. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE