Κάτι σαν... Παπασταύρου είναι ο ενδιαφερόμενος για Ανόρθωση!

Κάτι σαν... Παπασταύρου είναι ο ενδιαφερόμενος για Ανόρθωση!

Λαμβάνουμε συνεχώς πληροφορίες, ότι είναι πολύ ζεστό το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου που δραστηριοποιείται στις ΗΠΑ, για να γίνει το αφεντικό στην εταιρία διαχείρισης της Ανόρθωσης.

Νεότερη πληροφόρηση της ιστοσελίδας μας, αναφέρει ότι πρόκειται για Κύπριο επιχειρηματία, λίγο πολύ σαν την περίπτωση του προέδρου της Ομόνοιας Σταύρου Παπασταύρου.

Διαβάστε την συνέχεια στο Τhemasports

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE