Τον Μάιο οι αιτήσεις για υποτροφίες σε γαλλικά πανεπιστήμια

Τον Μάιο οι αιτήσεις για υποτροφίες σε γαλλικά πανεπιστήμια

Υποτροφίες για σπουδές σε γαλλικά πανεπιστήμια που προσφέρονται σε Κύπριους πολίτες σε συνεργασία με τον Εθνικό Γαλλικό Οργανισμό Campus France για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, ανακοίνωσε το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, την οποία μεταδίδει το ΓΤΠ, το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου ενημερώνει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που θα αρχίσουν σπουδές προπτυχιακού, μεταπτυχιακού ή διδακτορικού επιπέδου το χειμερινό εξάμηνο του 2022/23 σε πανεπιστήμια της Γαλλίας και μόνο, ότι οι σχετικές αιτήσεις για τις πιο πάνω υποτροφίες θα είναι διαθέσιμες τον Μάιο του 2022 στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου www.cyscholarships.gov.cy.

Η ημερομηνία έναρξης και λήξης της υποβολής των αιτήσεων θα ανακοινωθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected] ή στο τηλέφωνο 22456433.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.