Τέλος στρατιωτικών ασκήσεων Ρωσίας στην Κριμαία – Αποχωρούν στρατεύματα - ΒΙΝΤΕΟ

Τέλος στρατιωτικών ασκήσεων Ρωσίας στην Κριμαία – Αποχωρούν στρατεύματα - ΒΙΝΤΕΟ

Την αποχώρηση στρατευμάτων της από την περιοχή της Κριμαίας ανακοίνωσε η Ρωσία, σηματοδοτώντας το τέλος στρατιωτικών ασκήσεων στην περιοχή, την ώρα πάντως που η κατάσταση στην Ουκρανία παραμένει αρκετά εύθραυστη παρά τα σημάδια αποκλιμάκωσης.

Το μέγεθος της απόσυρσης παραμένει ασαφές και μπορεί να περιλαμβάνει μόνο ένα μικρό αριθμό των δυνάμεων της Ρωσίας στα σύνορα, τις οποίες οι δυτικοί αξιωματούχοι υπολογίζουν σε περισσότερους από 130.000 στρατιώτες, αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε βίντεο το οποίο δείχνει τεθωρακισμένα οχήματα τανκς να φεύγουν από την προσαρτημένη περιοχή της Κριμαίας μέσω σιδηροδρομικής γέφυρας μετά από τις ασκήσεις που πραγματοποίησε η Ρωσία, προσθέτοντας ότι ορισμένα στρατεύματα θα επέστρεφαν επίσης στις μόνιμες βάσεις τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE