«Με αγάπη…Τάσος» έγινε η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Δείτε την έναρξη – ΒΙΝΤΕΟ

«Με αγάπη…Τάσος» έγινε η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Δείτε την έναρξη – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εκπομπής και σήμερα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου.

Θετικός είναι επίσης και ο στενός της συνεργάτης Χάρης Παπαθεοχάρους, γεγονός που τον αφήνει και αυτόν εκτός εκπομπής για 10 μέρες.

Το «Με αγάπη Χριστιάνα» έγινε «Με αγάπη…Τάσος» αφού στο τιμόνι της εκπομπής εμφανίστηκε ο Τάσος Τρύφωνος ξεκινώντας την εκπομπή της Τετάρτης (16/02) με κλασσική μουσική.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Σοφία Πρωίμου και ο Δημήτρης Δερματάς.

Δείτε το απόσπασμα με την έναρξη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE