«Με αγάπη…Τάσος» έγινε η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Δείτε την έναρξη – ΒΙΝΤΕΟ

«Με αγάπη…Τάσος» έγινε η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Δείτε την έναρξη – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εκπομπής και σήμερα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου.

Θετικός είναι επίσης και ο στενός της συνεργάτης Χάρης Παπαθεοχάρους, γεγονός που τον αφήνει και αυτόν εκτός εκπομπής για 10 μέρες.

Το «Με αγάπη Χριστιάνα» έγινε «Με αγάπη…Τάσος» αφού στο τιμόνι της εκπομπής εμφανίστηκε ο Τάσος Τρύφωνος ξεκινώντας την εκπομπή της Τετάρτης (16/02) με κλασσική μουσική.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Σοφία Πρωίμου και ο Δημήτρης Δερματάς.

Δείτε το απόσπασμα με την έναρξη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

«ΔΗΣΑΚΕΛ» και 2028: Ο Νίκος Χριστοδουλίδης χαράζει από τώρα το γήπεδο για τις προεδρικές εκλογές

Οι διορισμοί στους ημικρατικούς, άνοιξαν έναν νέο κύκλο πολιτικής αντιπαράθεσης και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για πρώτη φορά, έβαλε στο λεξιλόγιό του, τον όρο «ΔΗΣΑΚΕΛ», στέλνοντας μήνυμα όχι μόνο προς την αντιπολίτευση, αλλά και προς τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που τον στήριξαν το 2023.