«Με αγάπη…Τάσος» έγινε η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Δείτε την έναρξη – ΒΙΝΤΕΟ

«Με αγάπη…Τάσος» έγινε η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Δείτε την έναρξη – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εκπομπής και σήμερα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου.

Θετικός είναι επίσης και ο στενός της συνεργάτης Χάρης Παπαθεοχάρους, γεγονός που τον αφήνει και αυτόν εκτός εκπομπής για 10 μέρες.

Το «Με αγάπη Χριστιάνα» έγινε «Με αγάπη…Τάσος» αφού στο τιμόνι της εκπομπής εμφανίστηκε ο Τάσος Τρύφωνος ξεκινώντας την εκπομπή της Τετάρτης (16/02) με κλασσική μουσική.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Σοφία Πρωίμου και ο Δημήτρης Δερματάς.

Δείτε το απόσπασμα με την έναρξη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν-  Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Σε χαμηλό βαρομετρικό η σημερινή συνάντηση Χριστοδουλίδη- Ερχιουρμάν- Από την αισιοδοξία της Πύλας στην αναζωπύρωση της καχυποψίας

Στις έντεκα σήμερα το πρωί, στο παλιό αεροδρόμιο Λευκωσίας, ο Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουφάν Ερχιουρμάν, έχουν ένα ακόμη ραντεβού με το Κυπριακό. Όχι όμως, με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε το Σάββατο στην Πύλα, αποδείχθηκε βραχύβιο, οι δημόσιες τοποθετήσεις των τελευταίων ημερών άνοιξαν ξανά μέτωπα και η δυσπιστία επέστρεψε, πριν προλάβει να εδραιωθεί η αισιοδοξία.

BEST OF TOTHEMAONLINE