«Με αγάπη…Τάσος» έγινε η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Δείτε την έναρξη – ΒΙΝΤΕΟ

«Με αγάπη…Τάσος» έγινε η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους – Δείτε την έναρξη – ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εκπομπής και σήμερα η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η οποία διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά την Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου.

Θετικός είναι επίσης και ο στενός της συνεργάτης Χάρης Παπαθεοχάρους, γεγονός που τον αφήνει και αυτόν εκτός εκπομπής για 10 μέρες.

Το «Με αγάπη Χριστιάνα» έγινε «Με αγάπη…Τάσος» αφού στο τιμόνι της εκπομπής εμφανίστηκε ο Τάσος Τρύφωνος ξεκινώντας την εκπομπή της Τετάρτης (16/02) με κλασσική μουσική.

Στο πλευρό του βρίσκονται οι Σοφία Πρωίμου και ο Δημήτρης Δερματάς.

Δείτε το απόσπασμα με την έναρξη:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE