Χειροπέδες σε 334 μετανάστες - Εντοπίστηκαν ανοικτά των κατεχομένων και μεταφέρθηκαν στη Μερσίνα

Χειροπέδες σε 334 μετανάστες - Εντοπίστηκαν ανοικτά των κατεχομένων και μεταφέρθηκαν στη Μερσίνα

Συνελήφθησαν 334 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν στα ανοικτά της κατεχόμενης Κύπρου από την Διοίκηση Ακτοφυλακής της Τουρκίας για την περιοχή της Μεσογείου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, δημοσίευμα στην Κίπρις αναφέρει ότι οι μετανάστες εντοπίστηκαν σε ψαρόβαρκα από πτητικά μέσα της ομάδας Ακτοφυλακής της Τουρκίας. Στο πλοιάριο βρίσκονταν 2 άτομα τουρκικής καταγωγής και 332 ξένοι μετανάστες. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του.

Οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στην επαρχία Μπόζγιαζι στην Μερσίνα και άρχισαν νομικές διαδικασίες εναντίον τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE