Παρατείνεται η αναβολή ασκήσεων και παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων - Μέχρι πότε

Παρατείνεται η αναβολή ασκήσεων και παρουσιάσεων εφέδρων και εθνοφυλάκων - Μέχρι πότε

Το Υπουργείο Άμυνας, σε συνέχεια των σχετικών αποφάσεων του Υπουργικού Συμβουλίου στις 15 Φεβρουαρίου 2022 για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ανακοινώνει ότι η αναβολή όλων των ασκήσεων και παρουσιάσεων των εφέδρων και εθνοφυλάκων παρατείνεται μέχρι τις 14 Μαρτίου 2022.

Διευκρινίζεται ότι οι έφεδροι και εθνοφύλακες που έχουν στην κατοχή τους Φύλλα Ατομικής Παρουσίασης (ΦΑΠ) έχουν υποχρέωση να παρουσιάζονται για επιστρατευτική τακτοποίηση (έλεγχος οπλισμού – παραλαβή νέων ΦΑΠ) κατόπιν συνεννόησης με τις μονάδες τους.

Τονίζεται ότι στις παρουσιάσεις θα τηρούνται αυστηρά όλα τα μέτρα που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κρούσματα στην ΕΦ
Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Άμυνας, αυτή τη στιγμή υπάρχουν 351 ενεργά κρούσματα στις τάξεις της Εθνικής Φρουράς ενώ 26 άτομα βρίσκονται σε αυτοπεριορισμό λόγω επαφής. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως τα ημερίσια κρούσματα βρίσκονται σε ελεγχόμενο επίπεδο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE