Απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα και στα κατεχόμενα - Έντεκα φορές σε εννέα μήνες

Απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα και στα κατεχόμενα - Έντεκα φορές σε εννέα μήνες

Έντεκα φορές αυξήθηκαν οι τιμές των καυσίμων από τον Μάιο του 2021 μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα μαζί με τις αυξήσεις στις ισοτιμίες των ξένων νομισμάτων και της τιμής του πετρελαίου στην αγορά.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο πρωτοσέλιδό της η Χαλκίν Σεσί γράφει ότι μέσα σε 9 μήνες, η βενζίνη αυξήθηκε κατά 173% και το πετρέλαιο Eurodiesel κατά 164,5%.

Η τιμή της βενζίνης ανήλθε στις 13,94 ΤΛ (περίπου 0.90 ευρώ) σήμερα από τις 6,17 ΤΛ που ήταν τον Μάιο του 2021 και του Eurodiesel στις 13,56 ΤΛ (περίπου 0.90 ευρώ) από 5,61 ΤΛ που ήταν τότε.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE