Απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα και στα κατεχόμενα - Έντεκα φορές σε εννέα μήνες

Απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα και στα κατεχόμενα - Έντεκα φορές σε εννέα μήνες

Έντεκα φορές αυξήθηκαν οι τιμές των καυσίμων από τον Μάιο του 2021 μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα μαζί με τις αυξήσεις στις ισοτιμίες των ξένων νομισμάτων και της τιμής του πετρελαίου στην αγορά.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο πρωτοσέλιδό της η Χαλκίν Σεσί γράφει ότι μέσα σε 9 μήνες, η βενζίνη αυξήθηκε κατά 173% και το πετρέλαιο Eurodiesel κατά 164,5%.

Η τιμή της βενζίνης ανήλθε στις 13,94 ΤΛ (περίπου 0.90 ευρώ) σήμερα από τις 6,17 ΤΛ που ήταν τον Μάιο του 2021 και του Eurodiesel στις 13,56 ΤΛ (περίπου 0.90 ευρώ) από 5,61 ΤΛ που ήταν τότε.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση Alpha: Οριζόντια απογοήτευση στα κόμματα, αντοχή στην πίεση και άνοδος για Κυβέρνηση και ΠτΔ

Με το βλέμμα στραμμένο στην αναμέτρηση του Μαΐου 2026, η νέα δημοσκόπηση του Alpha αποκαλύπτει τις πρώτες σοβαρές μετατοπίσεις στο κομματικό οικοδόμημα της Κύπρου. Η πρόθεση ψήφου αναδεικνύεται σε ένα κρίσιμο «crash test» για την αντοχή των παραδοσιακών δυνάμεων και τη δυναμική των νέων παικτών.

BEST OF TOTHEMAONLINE