Απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα και στα κατεχόμενα - Έντεκα φορές σε εννέα μήνες

Απανωτές αυξήσεις στα καύσιμα και στα κατεχόμενα - Έντεκα φορές σε εννέα μήνες

Έντεκα φορές αυξήθηκαν οι τιμές των καυσίμων από τον Μάιο του 2021 μέχρι σήμερα στα κατεχόμενα μαζί με τις αυξήσεις στις ισοτιμίες των ξένων νομισμάτων και της τιμής του πετρελαίου στην αγορά.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, στο πρωτοσέλιδό της η Χαλκίν Σεσί γράφει ότι μέσα σε 9 μήνες, η βενζίνη αυξήθηκε κατά 173% και το πετρέλαιο Eurodiesel κατά 164,5%.

Η τιμή της βενζίνης ανήλθε στις 13,94 ΤΛ (περίπου 0.90 ευρώ) σήμερα από τις 6,17 ΤΛ που ήταν τον Μάιο του 2021 και του Eurodiesel στις 13,56 ΤΛ (περίπου 0.90 ευρώ) από 5,61 ΤΛ που ήταν τότε.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE