«Ο γάρος της ημέρας»: Πήρε όχι ένα…αλλά δύο parking αναπήρων - Τράβηξε χειρόφρενο και το άφησε στη μέση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο γάρος της ημέρας»: Πήρε όχι ένα…αλλά δύο parking αναπήρων - Τράβηξε χειρόφρενο και το άφησε στη μέση – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συνεχίζονται οι αναρτήσεις στην σελίδα του Facebook «Γάρος της ημέρας» για παρκαρίσματα και συμπεριφορές οδηγών.

Ο σημερινός "γάρος της ημέρας" έχει να κάνει και πάλι με το parking και συγκεκριμένα με χώρο στάθμευσης αναπήρων σε καφετέρια.

Αντιδράσεις και σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στην σελίδα του Facebook, η οποία απεικονίζει την αναισθησία ενός οδηγού, ο οποίος στερεί το χώρο στάθμευσης σε συμπολίτες μας με ειδικές ανάγκες.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE