Μπήκαν, άρπαξαν 9,5 χιλ. ευρώ και έγιναν καπνός - Στόχος το χρηματοκιβώτιο οικίας

Μπήκαν, άρπαξαν 9,5 χιλ. ευρώ και έγιναν καπνός - Στόχος το χρηματοκιβώτιο οικίας

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε χθες 17/2 από γυναίκα ότι γύρω στις 19:00 το βράδυ άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία της, σε χωριό της Επαρχίας Πάφου και απέσπασαν από το χρηματοκιβώτιο που διέθετε χρηματικό ποσό ύψους 9.500 ευρώ, καθώς και κάποια τιμαλφή, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν πως φέρεται να εισήλθαν δράστες στην κατοικία παραβιάζοντας την πίσω αλουμινένια συρόμενη πόρτα. Επίσης συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από την Ολομέλεια του  Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

ΠτΔ από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - «Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη»

Η ενότητα είναι η μεγαλύτερή μας δύναμη, τόνισε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης παρουσιάζοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.