Μπήκαν, άρπαξαν 9,5 χιλ. ευρώ και έγιναν καπνός - Στόχος το χρηματοκιβώτιο οικίας

Μπήκαν, άρπαξαν 9,5 χιλ. ευρώ και έγιναν καπνός - Στόχος το χρηματοκιβώτιο οικίας

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου καταγγέλθηκε χθες 17/2 από γυναίκα ότι γύρω στις 19:00 το βράδυ άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία της, σε χωριό της Επαρχίας Πάφου και απέσπασαν από το χρηματοκιβώτιο που διέθετε χρηματικό ποσό ύψους 9.500 ευρώ, καθώς και κάποια τιμαλφή, άγνωστης μέχρι στιγμής αξίας.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις διαπίστωσαν πως φέρεται να εισήλθαν δράστες στην κατοικία παραβιάζοντας την πίσω αλουμινένια συρόμενη πόρτα. Επίσης συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό τους.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πέγειας.

ΠΗΓΗ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κοινό μας σπίτι και η πολιτική μας οικογένεια»

Ως την «πιο σημαντική πολιτική εξέλιξη» στη σύγχρονη Ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας, και ως ορθή στρατηγική επιλογή, χαρακτηρίζει ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου του 2004.