ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρή 24χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με βυτιοφόρο – Στο χειρουργείο 20χρονη

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ: Νεκρή 24χρονη μετά από σφοδρή σύγκρουση με βυτιοφόρο – Στο χειρουργείο 20χρονη

Τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκεύης 18 Φεβρουαρίου στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 3:50 δύο κοπέλες επέβαιναν σε σαλούν όχημα στον δρόμο Χαλεπιανών προς φώτα τροχαίας (GGS), όταν η οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος της.

Το όχημα μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα και μετά από αλλεπάλληλες αναστροφές του οχήματος συγκρούστηκε σε βυτιοφόρο που περνούσε από το σημείο.

Από τη σύγκρουση 24χρονη νεαρή βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ 20χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Οι εξετάσεις από την τροχαία συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE