Αύριο (20/02) το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ελισάβετ που «έσβησε» στην άσφαλτο

Αύριο (20/02) το τελευταίο αντίο στην 23χρονη Ελισάβετ που «έσβησε» στην άσφαλτο

Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Ελισάβετ θα πουν φίλοι και συγγενείς την Κυριακή (20/02) στον Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής στη Ψιμολόφου στις 14:00.

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η Ψιμολόφου με την είδηση του θανάτου της 23χρονης Ελισάβετ Σπανού που "έσβησε" σε θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Τσέρι.

Υπενθυμίζεται ότι το όχημα της 23χρονης Ελισάβετ κατέληξε σε άμορφη μάζα σιδερικών από τις αλλεπάλληλες συγκρούσεις στο μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα, στο δρόμο και στη συνέχεια στο βυτιοφόρο.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη γύρω στις 3.50 τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 23χρονη, με συνοδηγό 20χρονη, στον παρακαμπτήριο Τσερίου, με κατεύθυνση από λεωφόρο Τεύκρου Ανθία προς λεωφόρο Τσερίου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε μεταλλικό προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Στη συνέχεια, το αυτοκίνητο της 23χρονης, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με βυτιοφόρο όχημα, όπου και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση, οι δύο νεαρές εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους.

Ακολούθως, οι δύο επιβαίνουσες του οχήματος, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε τον θάνατό της Σπανού, ενώ η 20χρονη κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

ΠτΔ: «Το κράτος είναι οι πολίτες του - Είναι το κίνητρο και το κριτήριο κάθε δημοκρατικού πολιτεύματος»

Η Πολιτεία έχει χρέος και ελάχιστη υποχρέωση να στηρίζει τους εθελοντές και να αναδεικνύει την αξία του εθελοντισμού, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας σε εκδήλωση για τη Διεθνή Ημέρα Εθελοντισμού, στο Προεδρικό Μέγαρο.