Τραγωδία στις Σέρρες: Τον πέρασε για θήραμα και τον σκότωσε

Τραγωδία στις Σέρρες: Τον πέρασε για θήραμα και τον σκότωσε

Τραγική κατάληξη είχε για 82χρονο το κυνήγι αγριογούρουνου, σε δασική έκταση στον Λιθότοπο Σερρών. Ο ηλικιωμένος τραυματίστηκε θανάσιμα στις 7.30 το πρωί, όταν δέχθηκε πυρά από καραμπίνα άλλου κυνηγού, νομίζοντας ότι είναι θήραμα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 82χρονο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Από την εξέτασή του, διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον θώρακα.

Συνέλαβαν 70χρονο
Αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 70χρονο και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 70χρονος κυνηγούσε μόνος του στην περιοχή, ενώ ο άτυχος ηλικιωμένος με παρέα άλλα τέσσερα άτομα.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του συμβάντος διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Ηράκλειας Σερρών.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE