Ιράν: Τρεις νεκροί από πτώση πολεμικού αεροσκάφους

Ιράν: Τρεις νεκροί από πτώση πολεμικού αεροσκάφους

Πολεμικό αεροσκάφος του Ιράν κατέπεσε στην πόλη Ταμπρίζ, στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας, μετέδωσε το ημιεπίσημο πρακτορείο Mehr, με την κρατική τηλεόραση να προσθέτει ότι σκοτώθηκαν τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους οι δύο πιλότοι.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Ερυθράς Ημισελήνου της Ταμπρίζ, το αεροσκάφος συνετρίβη δίπλα σε ένα σχολείο, το οποίο ήταν κλειστό την ώρα του δυστυχήματος, και ένα αθλητικό κέντρο.

Ο τρίτος νεκρός είναι ένας κάτοικος της συνοικίας.

Πηγή: skai.gr/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.