Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από επίθεση 32χρονου – Τα έκανε όλα σε ένα βράδυ

Στο νοσοκομείο αστυνομικός μετά από επίθεση 32χρονου – Τα έκανε όλα σε ένα βράδυ

Επεισοδιακό βράδυ στη Λεμεσό με 32χρονο που προσπάθησε να αντισταθεί στη σύλληψη του από την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, μετά τις 8:00 το βράδυ της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 32χρονος στην περιοχή Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Ο 32χρονος αντέδρασε στον έλεγχο και δεν δίστασε να χτυπήσει αστυνομικό ρίχνοντας τον στο έδαφος, με τα υπόλοιπα μέλη που βρίσκονταν στο σημείο να καταφέρνουν να τον ακινητοποιήσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει εκδορές στο σώμα του.

Από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στον συλληφθέντα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 32χρονο από τη Ρωσία, στην κατοχή του οποίου ένα διαφανές σακουλάκι, ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε άσπρη σκόνη πιθανόν κοκαΐνη βάρους 1,5 γραμμαρίων, ενώ διαπιστώθηκε ότι βρίσκεται παράνομα στην Κύπρο.

Ο 32χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για έκδοση προσωποκράτησης του.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Προεδρος Χριστοδουλίδης: Οι κινήσεις προς την κοινωνία, το στοίχημα της καθημερινότητας και η αντίστροφη μέτρηση για το 2028

Όταν την περασμένη εβδομάδα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε, ότι το Γραφείο της Επιτρόπου του Πολίτη, προχωρεί στη διοργάνωση ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στην οποία νέοι και νέες θα αναλάβουν συμβολικά τον ρόλο υπουργών και θα παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις, η κυβέρνηση έστειλε ένα μήνυμα με σαφή πολιτικό συμβολισμό: οι νέοι πρέπει να έχουν φωνή εκεί όπου λαμβάνονται οι αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE