Εξοργισμένος ο Τάσος Τρύφωνος με Μαυρίκιο και Ιλάειρα – «Έχετε δει πιο αντιαισθητική φωτογραφία;»

Εξοργισμένος ο Τάσος Τρύφωνος με Μαυρίκιο και Ιλάειρα – «Έχετε δει πιο αντιαισθητική φωτογραφία;»

Ο αρραβώνας της χρονιάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/02) στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας με όλες τις τιμές.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, με την παρουσία συγγενών και φίλων επισημοποίησαν τον έρωτα τους με ψήσιμο αρνιών, πυροτεχνήματα και χορό.

Χθες Κυριακή (20/2), ο Κύπριος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Τάσος Τρύφωνος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK, ξέσπασε κατά του ζευγαριού Μαυρικίου, σχετικά με τη φωτογραφία που τους δείχνει να ποζάρουν μπροστά από το ψήσιμο των αρνιών.

«Έχετε δει πιο αντιαισθητική φωτογραφία ; Έλεος μπροστά από τα σφαγμένα ζώα #φτάνει #μαυρικιος 🤮🤮🤮», έγραψε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής

Δείτε την ανάρτηση του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν αποφάσισα αν θα είμαι υποψήφιος το 2028» - Η απάντησή του για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού

Οι συγκλίσεις που έχουν επιτευχθεί στο Κυπριακό αποτελούν το κλειδί της νέας προσπάθειας που βρίσκεται σε εξέλιξη, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής».

BEST OF TOTHEMAONLINE