Εξοργισμένος ο Τάσος Τρύφωνος με Μαυρίκιο και Ιλάειρα – «Έχετε δει πιο αντιαισθητική φωτογραφία;»

Εξοργισμένος ο Τάσος Τρύφωνος με Μαυρίκιο και Ιλάειρα – «Έχετε δει πιο αντιαισθητική φωτογραφία;»

Ο αρραβώνας της χρονιάς πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (19/02) στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας με όλες τις τιμές.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση, με την παρουσία συγγενών και φίλων επισημοποίησαν τον έρωτα τους με ψήσιμο αρνιών, πυροτεχνήματα και χορό.

Χθες Κυριακή (20/2), ο Κύπριος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Τάσος Τρύφωνος με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK, ξέσπασε κατά του ζευγαριού Μαυρικίου, σχετικά με τη φωτογραφία που τους δείχνει να ποζάρουν μπροστά από το ψήσιμο των αρνιών.

«Έχετε δει πιο αντιαισθητική φωτογραφία ; Έλεος μπροστά από τα σφαγμένα ζώα #φτάνει #μαυρικιος 🤮🤮🤮», έγραψε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής

Δείτε την ανάρτηση του:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Αφθώδης πυρετός: Διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό - Θα ενημερωθεί ο ΠτΔ - Τι θα συζητηθεί

Η επιδημιολογική εικόνα για τον αφθώδη πυρετό, η εφαρμογή των μέτρων και τα ζητήματα που θέτουν οι κτηνοτροφικές και αγροτικές οργανώσεις θα απασχολήσουν δύο διαδοχικές συσκέψεις την Τρίτη στο Προεδρικό Μέγαρο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.