ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αστυφύλακας με τα καπρίτσια μας καταγγέλλει στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας

Η αστυφύλακας με τα καπρίτσια μας καταγγέλλει στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας

Εμείς δεν κατονομάσαμε κανένα αλλά «από σιει μούγια, μουγιάζεται »

Ενώ το Tothemaonline δεν κατονόμασε, ούτε σκιαγράφησε καμία αστυφύλακα, συγκεκριμένη αστυφύλακας μας έχει καταγγείλει στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας, αφού το έχει πράξει και αρνείται τα δημοσιεύματα, τότε το Tothemaonline, θα προσκομίσει ένορκες δηλώσεις  ευυπόληπτων πολιτών, που ήταν παρόντες, όταν άρπαζε μικρόφωνο από τα χέρια προσώπου και το έριχνε στο έδαφος, όταν κλωτσούσε καρέκλες και απειλούσε «Θεούς και δαίμονες», μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων και όταν χρησιμοποιώντας την αστυνομική της ιδιότητα, απείλησε τον ιδιοκτήτη του καφενείου ότι θα τον κλείσει, επειδή έτσι θέλει.

Αυτά εφόσον μας ζητηθούν θα τα προσκομίσουμε, στην Επιτροπή Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας.

Ξενίζει όμως, το γεγονός ότι έγινε παράνομη παρέμβαση συγκεκριμένου προσώπου και άσκηση πιέσεων προς τον συγκεκριμένο λοχία της αστυνομίας, που πήγε να εξετάσει παράπονο εναντίον του καφενείου της γειτονίας.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας έχει εξετάσει το συγκεκριμένο συμβάν, το πόρισμα του οποίου δεν είμαστε σε θέση να ξέρουμε, αλλά στην ουσία η αστυφύλακας αμφισβητεί την ηγεσία και τους αξιωματικούς της Αστυνομικής Δύναμης Κύπρου, ως επίσης τις έρευνες και τα πορίσματα, τα οποία έχουν διεξαγάγει.

Περαιτέρω θα ήταν καλά και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας, ο οποίος ανέχεται την συγκεκριμένη συμπεριφορά,  να δώσει και ο ίδιος εξηγήσεις στον Αρχηγό της Αστυνομίας, για το τι έχει πράξει μέχρι σήμερα για την συγκεκριμένη αστυφύλακα.

Εμείς ως Tothemaonline ουδέποτε θα σταματήσουμε να προβάλλουμε και να κοινοποιούμε τα «κακώς έχοντα» και τα παράπονα του κόσμου και ούτε απειλές, ούτε και οι καταγγελίες θα μας πτοήσουν. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top