ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Aυγόρου: Μέσα στο κοτέτσι έκρυβαν 216 φυτά κάνναβης πατέρας και οι δυο γιοι του!

Aυγόρου: Μέσα στο κοτέτσι έκρυβαν 216 φυτά κάνναβης πατέρας και οι δυο γιοι του!

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους, αναμένεται να παρουσιαστούν σήμερα τρεις άνδρες, πατέρας και οι δύο γιοι του από το Αυγόρου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εντοπισμού 216 φυτών κάνναβης.A

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις δύο το μεσημέρι μέλη της ΥΚΑΝ, ύστερα από πληροφορία, πραγματοποίησαν έφοδο σε οικία που βρίσκεται κοντά στην Αγροτική Σχολή Κοκκινοχωρίων και στο Β Δημοτικό Σχολείο στο Αυγόρου.

Στο πίσω μέρος της οικίας οι άνδρες της ΥΚΑΝ εντόπισαν υποστατικό όπου εκτρέφονταν πουλερικά. Εντός του υποστατικού εντοπίστηκαν 216  φυτά κάνναβης, ύψους από 12 εκατοστά μέχρι 1.30 μέτρα.



Εντός της οικίας η Αστυνομία εντόπισε μέσα σε γυάλινο δοχείο ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης βάρους 63 γραμμαρίων.

Η αστυνομία συνέλαβε τον πατέρα 57 ετών και τα δύο αδέλφια, 27 και 30 ετών και τους έθεσε υπό κράτηση.



Η επιχείρηση της ΥΚΑΝ ξεκίνησε γύρω στις δύο χθες το μεσημέρι και η καταμέτρηση των φυτών ολοκληρώθηκε γύρω στις τρεις σήμερα τα ξημερώματα.

Αρχικά οι πληροφορίες που δόθηκαν από την Αστυνομία έκαναν λόγο για εντοπισμό άνω των 500 φυτών κάνναβης, ωστόσο όταν καταμετρήθηκαν τα φυτά ανήλθαν στα 216.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top