Απίστευτο περιστατικό: Ηλικιωμένη στην Πάτρα πέταξε από το μπαλκόνι 20.000 ευρώ - Απατεώνες προσποιούνταν τους γιατρούς

Απίστευτο περιστατικό: Ηλικιωμένη στην Πάτρα πέταξε από το μπαλκόνι 20.000 ευρώ - Απατεώνες προσποιούνταν τους γιατρούς

Aπατεώνες κατάφεραν να αποσπάσουν 20.000 ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα στην Πάτρα, προσποιούμενοι τους γιατρούς.

Σύμφωνα με τη σελίδα «Πελοπόννησος», σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δράστες με την ηλικιωμένη με το πρόσχημα πως η κόρη τους χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης κατάφεραν της πάρουν 20.000 ευρώ.

Κατά πληροφορίες οι δράστες δείχνοντας την κοινωνική ευαισθησία τους, και μη θέλοντας να «κουράσουν» την ηλικιωμένη να ανεβαίνει και να κατεβαίνεις τις σκάλες του σπιτιού της, ζήτησαν να βάλει τα χρήματα σε μια σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι (!) στον άνθρωπο που θα πήγαινε να τα παραλάβει.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή: pelop.gr/skai.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE