ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδόπουλος για Προεδρικές – «Θα συναντηθούμε πρώτα με το ΑΚΕΛ»

Παπαδόπουλος για Προεδρικές – «Θα συναντηθούμε πρώτα με το ΑΚΕΛ»

Θα συναντηθούμε πρώτα με το ΑΚΕΛ και μετά με τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης για τις Προεδρικές, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος στο περιθώριο συνάντησής του στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Υπουργό Εσωτερικών, Νίκο Νουρή.

 
Ερωτώμενος για τις επαφές του με άλλα κόμματα για τις προεδρικές εκλογές του 2023, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε ότι θα ξεκινήσει μια σειρά επαφών με τα κόμματα της αντιπολίτευσης «για να δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε στην προσπάθειά μας για αλλαγή».
 
«Δεν έχει καθοριστεί ακόμα ημερομηνία αυτών των επίσημων επαφών, αλλά θα ξεκινήσουμε με το μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, που είναι το ΑΚΕΛ, και μετά θα επιδιώξουμε να δούμε σε πρώτο στάδιο την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους, αλλά και άλλα κόμματα με τα οποία ενδεχομένως να μπορούμε να συνάψουμε κάποιες συμφωνίες συνεργασίας», κατέληξε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top