Σοβαρό ατύχημα με ποδηλάτη - Έπεσε σε γκρεμό στην επαρχία Λευκωσίας

Σοβαρό ατύχημα με ποδηλάτη - Έπεσε σε γκρεμό στην επαρχία Λευκωσίας

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου στην επαρχία Λευκωσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γύρω στις 18:30 νωρίτερα σήμερα, ποδηλάτης κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του ποδήλατου του με αποτέλεσμα να καταλήξει σε γκρεμό.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής καθώς και ασθενοφόρο για τη μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Περισσότερα σε λίγο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE