Πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Πάφου κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Κάηκαν πεύκα και θάμνοι

Πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Πάφου κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Κάηκαν πεύκα και θάμνοι

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, 2022 και ώρα 05:20 στην κοινότητα Αγ. Ιωάννη Πάφου τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 23:30 της ίδιας μέρας.

Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση 8 εκταρίων με πεύκα, θάμνους και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 13 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 1 πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις δασοπυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE