Πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Πάφου κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Κάηκαν πεύκα και θάμνοι

Πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Πάφου κινητοποίησε την Πυροσβεστική - Κάηκαν πεύκα και θάμνοι

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά στον Άγιο Ιωάννη Πάφου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου, 2022 και ώρα 05:20 στην κοινότητα Αγ. Ιωάννη Πάφου τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 23:30 της ίδιας μέρας.

Από την πυρκαγιά κάηκε έκταση 8 εκταρίων με πεύκα, θάμνους και χαμηλή άγρια βλάστηση.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 13 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα και 1 πυροσβεστικό όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις δασοπυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE