ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χορεύοντας μασκαρεμένοι στους δρόμους οι Λεμεσιανοί γιορτάζουν την «πρεμιέρα» του καρναβαλιού – Δείτε βίντεο

Χορεύοντας μασκαρεμένοι στους δρόμους οι Λεμεσιανοί γιορτάζουν την «πρεμιέρα» του καρναβαλιού – Δείτε βίντεο

Μουσική, χορός, καρναβαλικά δρώμενα συνθέτουν το σκηνικό στη Λεμεσό, καθώς σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, ξεκινά επίσημα η περίοδος του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, κάτω από συνθήκες πανδημίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Την βασίλισσα του Καρναβαλιού φέτος θα ενσαρκώσει η Βέρα Ευθυμίου Παρλαλίδου, ενώ η στέψη της θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, στην παρουσία του Δημάρχου, του δημοτικού συμβουλίου και της βασιλικής οικογένειας του καρναβαλιού.

Ο Δήμος Λεμεσού, διοργανώνει και φέτος σειρά εκδηλώσεων για τη μεγάλη λαϊκή γιορτή της πόλης μας, το Λεμεσιανό Καρναβάλι. Φέτος, το Λεμεσιανό Καρναβάλι θα έχει μεν διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει τον ίδιο στόχο όπως κάθε χρόνο, να προσφέρει στον κόσμο χαρά, διασκέδαση και αισιοδοξία. Με τρόπους συμβατούς στα επιδημιολογικά δεδομένα, ο Δήμος Λεμεσού προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Παραδοσιακές βραδιές, ρετρο, ποπ και λάτιν βραδιές, βραδιές κανταδόρων, παιδικές εκδηλώσεις και διαγωνισμό πελλόμασκας.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας για τη διαχείριση της πανδημίας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που επιτρέπεται να παρευρίσκεται σε αίθουσες θεαμάτων και εκδηλώσεων, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού θα γίνεται μέσω διαδικασίας προκράτησης θέσεων.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top