Χορεύοντας μασκαρεμένοι στους δρόμους οι Λεμεσιανοί γιορτάζουν την «πρεμιέρα» του καρναβαλιού – Δείτε βίντεο

Χορεύοντας μασκαρεμένοι στους δρόμους οι Λεμεσιανοί γιορτάζουν την «πρεμιέρα» του καρναβαλιού – Δείτε βίντεο

Μουσική, χορός, καρναβαλικά δρώμενα συνθέτουν το σκηνικό στη Λεμεσό, καθώς σήμερα Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου, ξεκινά επίσημα η περίοδος του Λεμεσιανού Καρναβαλιού, κάτω από συνθήκες πανδημίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Την βασίλισσα του Καρναβαλιού φέτος θα ενσαρκώσει η Βέρα Ευθυμίου Παρλαλίδου, ενώ η στέψη της θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 το απόγευμα στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, στην παρουσία του Δημάρχου, του δημοτικού συμβουλίου και της βασιλικής οικογένειας του καρναβαλιού.

Ο Δήμος Λεμεσού, διοργανώνει και φέτος σειρά εκδηλώσεων για τη μεγάλη λαϊκή γιορτή της πόλης μας, το Λεμεσιανό Καρναβάλι. Φέτος, το Λεμεσιανό Καρναβάλι θα έχει μεν διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά θα έχει τον ίδιο στόχο όπως κάθε χρόνο, να προσφέρει στον κόσμο χαρά, διασκέδαση και αισιοδοξία. Με τρόπους συμβατούς στα επιδημιολογικά δεδομένα, ο Δήμος Λεμεσού προγραμματίζει μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές με πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα. Παραδοσιακές βραδιές, ρετρο, ποπ και λάτιν βραδιές, βραδιές κανταδόρων, παιδικές εκδηλώσεις και διαγωνισμό πελλόμασκας.

Οι εκδηλώσεις του Δήμου Λεμεσού θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα διατάγματα του Υπουργού Υγείας για τη διαχείριση της πανδημίας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού ατόμων που επιτρέπεται να παρευρίσκεται σε αίθουσες θεαμάτων και εκδηλώσεων, η συμμετοχή στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού θα γίνεται μέσω διαδικασίας προκράτησης θέσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE