Δεκαοκτώ νεκροί από ρωσική αεροπορική επίθεση σε στρατιωτική βάση στην Οδησσό

Δεκαοκτώ νεκροί από ρωσική αεροπορική επίθεση σε στρατιωτική βάση στην Οδησσό

Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ρωσικής αεροπορικής επίθεσης σε στρατιωτική βάση κοντά στο λιμάνι της Οδησσού, ανέφερε η τοπική διοίκηση.


Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για οκτώ άνδρες και δέκα γυναίκες, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής διοίκησης, η οποία σημειώνει ότι συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια.

Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση που έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής από Ουκρανούς αξιωματούχους, οι οποίοι είχαν νωρίτερα είχαν αναφέρει ότι σκοτώθηκαν περίπου 50 άτομα σε ολόκληρη τη χώρα από την έναρξη της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων περίπου 10 πολιτών.

Η επίθεση έπληξε στρατιωτική βάση περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Οδησσού, σε περιοχή κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Μολδαβία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE