Δεκαοκτώ νεκροί από ρωσική αεροπορική επίθεση σε στρατιωτική βάση στην Οδησσό

Δεκαοκτώ νεκροί από ρωσική αεροπορική επίθεση σε στρατιωτική βάση στην Οδησσό

Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ρωσικής αεροπορικής επίθεσης σε στρατιωτική βάση κοντά στο λιμάνι της Οδησσού, ανέφερε η τοπική διοίκηση.


Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για οκτώ άνδρες και δέκα γυναίκες, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής διοίκησης, η οποία σημειώνει ότι συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια.

Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση που έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής από Ουκρανούς αξιωματούχους, οι οποίοι είχαν νωρίτερα είχαν αναφέρει ότι σκοτώθηκαν περίπου 50 άτομα σε ολόκληρη τη χώρα από την έναρξη της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων περίπου 10 πολιτών.

Η επίθεση έπληξε στρατιωτική βάση περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Οδησσού, σε περιοχή κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Μολδαβία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE