Δεκαοκτώ νεκροί από ρωσική αεροπορική επίθεση σε στρατιωτική βάση στην Οδησσό

Δεκαοκτώ νεκροί από ρωσική αεροπορική επίθεση σε στρατιωτική βάση στην Οδησσό

Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια ρωσικής αεροπορικής επίθεσης σε στρατιωτική βάση κοντά στο λιμάνι της Οδησσού, ανέφερε η τοπική διοίκηση.


Όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πρόκειται για οκτώ άνδρες και δέκα γυναίκες, σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής διοίκησης, η οποία σημειώνει ότι συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια.

Πρόκειται για την πιο αιματηρή επίθεση που έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής από Ουκρανούς αξιωματούχους, οι οποίοι είχαν νωρίτερα είχαν αναφέρει ότι σκοτώθηκαν περίπου 50 άτομα σε ολόκληρη τη χώρα από την έναρξη της επίθεσης, συμπεριλαμβανομένων περίπου 10 πολιτών.

Η επίθεση έπληξε στρατιωτική βάση περίπου 100 χιλιόμετρα βόρεια της Οδησσού, σε περιοχή κοντά στα σύνορα της Ουκρανίας με τη Μολδαβία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Έθεσε νέες ιδέες στον Έρχιουρμαν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Είναι κάτω από τις 3 ενότητες των μέτρων οικοδόμισης εμπιστοσύνης»

Οι νέες προτάσεις και ιδέες που υπέβαλε η ελληνοκυπριακή πλευρά για τα ΜΟΕ, τη μεθοδολογία και την ουσία μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE